- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Bravo Mojca....sem jo našla....ma Helena skrij se!!!!!!
No tele fotke bi bil vesel tudi Požar!!!!
jaz pa sem mislila, da so se spomnili nečesa izvirnega
Izvirnosti pri tej prireditvi pa res ne gre iskati. Viktor tudi ni nič drugega, kot le poizkus kopiranja Oscarjev, včasih manj, tokrat na srečo bolj uspešen ali vsaj bolj zabaven, kar se gledalcev tiče. Smo le mlada država in težko si bomo omisliti neka nova, originalna priznanja, ki jih drugod še ne podeljujejo. Vse je že videno, vse je že preigrano. Če deja vu sproži prijetne občutke, je namen dosežen.
Helena za "avtorsko" delo svojega "garderoberja" ne more in ne sme nositi krivde, punce. Svojo nalogo je opravila povsem spodobno. Le misel, da jo je s takim glasom škoda za pesmice, ki jih ponavadi žvrgoli. Ampak navsezadnje to narod hoče, ne? Povprečen Slovenec pač ne zahaja v opero, ampak raje na gasilsko veselico. Tudi intervju (pred dnevi na eni od komerc. TV) z Natalijo Verboten ji je v mojih očeh navrgel precej pik, a kaj, ko jo rdečelični ati raje gledajo in ploskajo na nezahtevne viže. Ampak to je že druga tema...
Tudi mene so navdušile vsestranske sposobnosti voditelja, pa vendar je tudi tu neverjetna podobnost z izvirnimi idejami iz videa Pabla Fransisca, ki kroži z e-pošto. Pa zato ni bil nič manj dober in zabaven.
Pa saj Japonci tudi kopirajo in kam jih je to pripeljalo...
ha ha,brbara jst sem tud to misnla,da so si sami spomnl.
jaz sem letos prvič "zdržala" do konca in je bilo res super.
Helena Blagne... meni bi bil njen nastop všeč, če bi verjela da je res njena ideja. Ampak sem žal letos spremljala Fashion Rocks in je bila celotna njena pojava kopija Bjork na tej prireditvi. tako da je zame Helenca še vedno .
a ne da? in Bjork je bila poleg tega še veliko boljša(čeprav mi drugače ni všeč)...
Men je tud všeč, čeprav ne vsi komadi.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...