Jaz Viktorjev nisem gledala, videla sem le Svetlano in Elzo, pa sem raje kar presaltala.
LP, simona
:*: Simona :*:
Jaz Viktorjev nisem gledala, videla sem le Svetlano in Elzo, pa sem raje kar presaltala.
LP, simona
da še jaz pristavim svoj piskerček...končno po dolgem času res nekaj dobre slovenske produkcije! režiserju! pri joly sem skoraj jokala od smeha pa duo cekin pa slo-afriška glasba...
pa seveda ne smem pozabit na jureta...res je bil DOBER! izjemno sproščen in profesionalen nastop!
quote:97d0145823="A|aya"Jaz tudi nisem gledala, pa se sploh nič ne sekiram, ker vem da nisem nič zamudila
Hm, kako pa to veš?
Očitno je bila tudi kritikom in ostalim prireditev res všeč, ker že cel dan berem same pohvale, sploh o Juretu. Končno nekaj, česar niso že takoj popljuvali. Pa še brez pretepov je bilo, no tisto malo besednega dvoboja pa tako ne škodi.
Mario
Si pa že želim da se na tv vrne Jonas. On je pa meni .
No midva z možekom sva si zadevo ogledala v živo in vam povem punce, da je bilo še veliko bolj zanimivo in seveda smešno kot na TV-ju. Škoda, ker so pri nas na TV tehnično in režisersko zelo slabo podkovani. Vsi zvezdniki
, na račun katerih sta voditelja zbijala šale, so bili v dvorani in ne razumem zakaj jih režiser ni pokazal
....to bi bilo izjemno zanimivo predvsem za gledalce doma. slabo se je tudi slišalo naše goreče in totalno navdušeno ploskanje
....brez mikrofonov je delovalo kod, da spet publika spi. Pa vam garantiram, da smo bili skoraj tako glasni kot dobro uro prej Celjani na rokometni tekmi.....škoda za take malenkostne pomanjkljivosti, ki pa bi zadevo bistveno bolj poživele. Voditeljema pa res vse pohvale...zadetek v polno
jaz sem letos prvič "zdržala" do konca in je bilo res super.
Helena Blagne... meni bi bil njen nastop všeč, če bi verjela da je res njena ideja. Ampak sem žal letos spremljala Fashion Rocks in je bila celotna njena pojava kopija Bjork na tej prireditvi. tako da je zame Helenca še vedno .
Bravo Mojca....sem jo našla....ma Helena skrij se!!!!!!
No tele fotke bi bil vesel tudi Požar!!!!
tudi jaz sem gledala šele ponovitev z otrokoma. oba sta najstnika in jime je bilo všeč, tako kot pipijinimu. če je pa pubertetnikom všeč, potem pa je že nekaj (imajo res visoka merila, kot pravi pipi). |
Bravo Mojca....sem jo našla....ma Helena skrij se!!!!!!
No tele fotke bi bil vesel tudi Požar!!!!
jaz pa sem mislila, da so se spomnili nečesa izvirnega
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...