Pozdravljene,
Upam, da mi boste lahko pomagale z naslednjim problemom; že 2 meseca se mi po trebuhu pojavljajo čudni izpuščaji. Bila sem pri osebni zdravnici, ki je bila mnenja, da so to glivice in mi dala kremo Atifan. Sedaj se že 3 tedne mažem s to kremo in zdi se mi, da je zadeva mogoče malo bolje (nekateri izpuščaji več niso izbočeni in hrapavi ampak so ostale bele pikice reliefno izenačene z ostalo kožo), vendar pa kljub mazanju sproti nastajajo novi izpuščaji. Ni mi jasno zakaj, če se pa mažem vsak dan s to kremo? Me pa to nič ne srbi, samo taka hrapava koža je.
Evo prilagam sliko izpuščajev, ki so se mi pojavili na novo danes: 

So to sploh glivice ali je mogoče kak dermatitis, glede na to, da imam po lasišču tudi seboreični dermatis?
Res bom hvaležna za vse odgovore in mnenja, saj se že 2 meseca borim s to zadevo in ji zaenkrat ni videti konca. 

Sej zaradi tega se ne umre, ti pravijo.

Res sem bila boga (po celem telesu) pa me ni nihče povohal in se nikomur ni zdelo nujno da bi ugotovili kaj to sploh je (za večino zdravnikov pa glivice itak niso nujne, tako da kar trpi
pomeni le to, da je potrebno težavo preverit prej kot npr. v 3-6 mesecih (kar je čakalna doba z "običajno" napotnico)