- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Poznam pa par ljudi, ki so na mednarodnih - redno.
Mene sicer najbolj zanimajo mednarodni odnosi (izredno, ker sem vpis v rednega že "porabila"), ampak sem gledala tudi analitsko politologijo ter analizo politik in javno upravo. Me malo zanima sama kvaliteta programov, kakšni so predmeti (za ene par sem slišala, da so grozno težki), kako je z napredovanjem v višji letnik ipd. Kateri letnik pa si, si redno/izredno?

Oprosti, čisto mi je ušlo, sem se samo spomnila, da si na FDV, ne pa smeri. Toplo dobrodošla za kake inside info
Sploh redni/izredni, kvaliteta predavanj in kako je potem z izpiti (sem slišala pritožbe od izrednih, da npr. za ekonomijo je na predavanju samo teorija, na izpitu pa tudi praktični del, medtem ko imajo redni vse?). Pa tuji jeziki, prvega bi vzela ang. ofkors, za drugega pa sem mislila nemščino, samo me je minilo, ko sem brala, kakšne težave imajo s prof. 
. Skratka zadnji dve leti sta bili super, še posebej simulacija, pa ekskurzija na OVSE na Dunaj. Zahvala gre Šabiču, ki je eden boljših profesorjev, ki se res potrudi.
.
Ja, na Šetinca sem mislila ... Mislim, še tako mi nemščina ni všeč (znam jo že nekaj), pa me potem dodatno mučenje na faksu res ne privlači pretirano.
Kako pa je kaj s službami, ti že iščeš kaj oz. že delaš pa da je v zvezi s študijem?
.
.
Ravno nekaj takega sem potrebovala, čeprav me je zdaj malce strah postalo
Jah, ekonomija&statistika me največ skrbita ... Nismo ravno na "ti", teorijo še gre, se naučiš, bolj me skrbi praktični del (no, konec koncev si lahko tudi kake inštrukcije priskrbim, če bo nuja). Ostalo niti ne, me vse zelo zanima (tudi za Lukšiča sem od kolegice slišala, da sploh ni tako zelo slab, je pa res, da je ona ta izpit delala pred nekaj leti in se je vmes lahko kaj spremenilo). Pa tolaži me tvoj splošni vits 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...