Res me zanima tvoje mnenje! 

Res me zanima tvoje mnenje! 

)
Sem na hitro prebrala in videla, da nekdo ni našel trgovine. Potem sem pa v naglici narobe citirala. Se pardoniram in upam, da bodo napotki res komu prišli prav. Če ne pa lahko organiziramo turistično vodenje po Ljubljani z ogledom trgovine Orca ali pa - še bolje - pripravimo nov zemljevid, na katerem so vse trgovine, ki bi jih morale Planetke vsaj enkrat obiskati. Potem pa še postavimo novo prometno signalizacijo, da se bomo znašle v "velikih" mestih 

Lepo študiraj, bomo Tanjo počakali... 
Sem na hitro prebrala in videla, da nekdo ni našel trgovine. Potem sem pa v naglici narobe citirala. Se pardoniram in upam, da bodo napotki res komu prišli prav. Če ne pa lahko organiziramo turistično vodenje po Ljubljani z ogledom trgovine Orca ali pa - še bolje - pripravimo nov zemljevid, na katerem so vse trgovine, ki bi jih morale Planetke vsaj enkrat obiskati. Potem pa še postavimo novo prometno signalizacijo, da se bomo znašle v "velikih" mestih 
tale zemljevid pa tudi ni slaba ideja

1 certified organic by Oregon Tilth Certified Organic
2 certified organic by Organic Certifiers
3 certified organic by QAI
4 ertified organic by Maryland Department of Agriculture

. Definitivno, je bila kriva krema, ker trenutni tonik in čistilno penico uporabljam že 2 meseca in sta moji koži ok. (Tako da je zame tale kozmetika na črni listi, v smislu, da me ne privlač najbojl sprobati še njihove druge stvari za nego obraza). Zdaj se pa če cel teden mažem z jojobinim in olivnim oljem, pa gre počasi na boljše.
, zagotovo bom še kupila, so mi super.
). Podobno izkušnjo sem imela tudi z Lavero ampak to je že druga zgodba. Edina stavr, ki si jo še želim sprobati od 100% Pure so njihovi losjoni za telo ampak ob priliki. Tako da bom dalo del mojega prejšnega posta v oklepaje
Trenutno popularno |
storitev omogoča ![]() |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...