in točno tako je Slovencem manjka osnovna kultura vožnje,zato pa je tako,kot je.Saj v Ljubljani je že nekaj stacionarnih radarjev ,ta zadnji je na Dunajski nasproti pumpe oz. Amzs-ja.Tomačevski rondo je pa enim res cel labirint

, vprašanje je samo, koliko bodo zaslužili na tebi.
, pomislim, "mater, če to ni baba". In v 90 % je dejansko ženska, 9 % so betežni starčki, ki se komaj še premikajo, 1 % je pa tip, ki ima ponavadi s sabo svojo boljšo polovico. Vsak dan znova se mi (oz. nama, ker pri mojem dragem je enako - včasih še v isti glas rečeva, loool
) to potrdi - res, prav neverjetno.

Tako da če ima voznik dobre reflekse, sposobnosti za vožnjo in dober avto se ga jaz prav nič ne bojim. Bojim se divjakov v slabih avtih, za katere nisem ravno prepričana da se bodo ustavili ko bo treba. Tehnični pregledi šepajo pri nas. Že to je zgrešeno da enega cliota ali pa bmw-ja (omenjam to znamko zaradi izkušenj) isti letnik mečejo v isti koš. Lepo prosim, kake bedarije.
Kot da ni dovolj, se mu je še palica zataknila za volan in hupo, tako da je kake pol minute trobil. Brez besed.
In najeb
zaradi takšnih ki so resnično nevarni. Saj sem rekla zadnjič mojemu, pa kaj bova kupovala en hud avto, ko pa imamo take čudovite ceste, da moraš na magistralki pazit, da ne pusti podvozja na kakem zjahanem delu (btw, očitno ne popravljajo cest da jim ni treba ležečih policajev postavljat). 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...