Beyba je napisal/aPozdravljeni!Tablete Logest jemljem že eno leto,mogoče kaj več in edini stranski učinek je,da imam suho nožnico in živčna sem od njih.Katera jemlje te tablete ali je kdaj jemala in kakšne izkušnje imate z njimi?Imate iste probleme kot jaz?Hvala za odgovore že vnaprej.
ursYY je napisal/asem jih jemala včasih in nisem imela teh problemov z njimi....
Jaz jih jemljem že kakšna 4 leta. In sem tudi imela obdobje, ko sem mislila, da so za glavobole, živčnost ipd...krive te tabletke. Po posvetu z ginekologinjo, ki mi je rekla, da so te tabletke zelo blage, ene najbolj blagih namreč in da je skoraj nemogoče, da bi imele takšne močne stranske učinke..., sem jih vseeno prenehala jemati za par mesecev. Stvar se ni izboljšala, vzroke sem začela iskati drugje. Sedaj jemljem tabletke naprej in mi super ustrezajo...
Jap, točno toliko jih poješ več, kot si želiš prestaviti, potem pa sedem dni premor in znova nova škatlica, ostanek te škatlice pa si shaniš in jo uporabljaš za takšne prestavitve (vsaj jaz tako naredim).
Drugače pa jaz sem vedno ob takih prilikah kar dve skupaj jemala .