In se prav sprašujem, kje vidite provokacijo in pokroviteljske poste?Hehe

In se prav sprašujem, kje vidite provokacijo in pokroviteljske poste?Hehe

Sem pogledala tvoja zadnja sporočila/pogovore, pa nisem nič opazila.

, pogosto pa tudi po svoje razumemo napisano - problem internetne komunikacije je, da ne vidimo sogovornika, njegovega tona glasu, izraza na obrazu in si napisano razlagamo na podlagi lastnih izkušenj in lako pride do konkretnih nesporazumov.
Ali pa tudi ne razumejo vsi sarkazma ipd.
V glavnem, 100 ljudi, 100 interpretacij napisanega.

mi bo kar nerodno hehe. No, ne smemo bit OT, to smo lahko samo v Glistini temi
(ne, to ni provokacija).
. Zato se mi mali oglasi za kuro kot sem jaz zdijo super, ker lahko svojo obsedenost z nakupovanjem potešim tudi s kakšno menjavo, cenejšim nakupom, ali pa kiks omilim s prodajo
pa seveda včasih tudi kaj podarim.
). In tako sem ugotovila da teh 200 postov še dolgo ne bo, poleg tega sem videla, da jih imajo tudi ostale, ki pišejo male oglase manj in sem pač prekršila pravilo (ne me tepst
). Vedno več pa sodelujem na KMM in sicer ponavadi takrat, ko imam veliko časa ali pa mi je dolgčas (junija verjetno nisem napisala nobene ocene zaradi izpitov). 
Sem pogledala tvoja zadnja sporočila/pogovore, pa nisem nič opazila.

, z nekaterimi pa najbrž ne bom nikoli našla skupnega jezika. Saj je enako tudi v realnem življenju. Ampak zaradi tega še zdaleč ne mislim zapustiti foruma. Mi pozitivne plati močno močno prevladajo in pač sprejmem, da so nekateri pač drugačni.
.......ampak, ko se človek opomore od prvega šoka in vse premisli in seveda s predpostavko, da ne misliš, da si že vso pamet na tem svetu pobral daš Tanji kar prav. Na temi o cepljenu otrok me je ravno ona ,kot kakšna mati
,opozorila na neko mojo lastnost o kateri sedaj kar pogosto razmišljam. In zanimivo vedno bolj ji dam prav in sem ji kar hvaležna za to. 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...