- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Za mastno in k nečistočam nagnjeno kožo pa je primernejša salicilna kislina (ki je topna v maščobah in alkoholu), saj ima neverjetno sposobnost topljenja maščob. Kaj to pomeni? To pomeni, da lahko penetrira v naše pore in topi maščobo, ki je ujeta v njih. Tako preprečuje nastanek ogrcev in ostalih nečistoč, v določeni meri pa jih lahko celo odstrani (nikar pa ne pričakujte, da vam bo
(mastna T-cona, ostalo normalno). Pred nakupom sem na hitro preverila sestavine in so se mi zdele v redu, vsaj kar se alkohola tiče, pa zaščita je tudi pomoje OK, kar se ostalega tiče pa nisem prepričana, bi lahko katera strokovnjakinja prosim preverila, da ni zadeva slučajno kaj preveč komedogena:
Bljak občutek
Potem ko imaš to kremo+revlonov puder te nič ne moti, v smislu da imaš na faci pol kile nečesa in koža sploh en more dihat, spodaj pa se zaradi predebele plasti mašijo pore in se koža matra? Jaz imam tak filing če uporabim garnier sprej, puder in puder v kamnu. Takrat prav komaj čakam da se umijem, ker se mi koža prav smili.
oz. me ne moti, ker vem, da če ne bi mela faktorja, bi s kislinami naredila več škode kot koristi 
.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...