Vem, da je tale tema malo nevmesna ampak res nevem kako naj očistim tipkovnico... Namreč danes sem jo malo bolje pogledala in opazila da je pod tipkami kar nekaj smetk... In sedaj me stalno živcirajo... LoL... No saj za tale prahec med tipkami ni tak problem, sem ga večinoma odstranila z palčkami za uho... Samo tistih smetk, ki so pod tipkami ne morem dobiti ven.. No malo sem obračala tipkovnico in tresla pa nekaj je šlo ven, ne pa veliko... Se da kje kaj odšravfati (ali kako bi to povedala )? Lol... No če ima katera kako idejo naj prosim pove....
Kaj pa če bi jo spihala s kompresorjem, pa ti jo ne bi bilo treba razšravfati?
Drugače imaš pa tudi (najverjetneje zadaj) na tipkovnici vijake, ki jih odviješ in nato razmontiraš. Pa pazi, da boš potem tipke prav nazaj namontirala.
Vsaka tipka posebej se lahko sname. Jaz jih ponavadi snamem po pet hkrati (seveda napišem vrstni red, da ne pozabim). Kaj vse se skriva tam spodaj!! Najprej posesam, potem pa z vlažno palčko za ušesa še pomijem. Povem vam - to so specialni užitki!!
Tipke snameš takole - vzameš manjši izvijač in narahlo navreš tipko od spodaj, tako da jo s tem privzdigneš. Ko jih vračaš pa samo narahlo pritisneš nazaj.