Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Več glav več ve!

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 12:48
Povezava do prispevka
LIVvy najlepša hvala za pomoč!
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 13:47
Povezava do prispevka
Janamari je napisal/aEno vprašanje, za katerega rabim čim prej odgovor (vem, da ste o tem že nekej pisale, vendar zdajle nimam časa iskati):
prejšnjo soboto sem v Big Bangu kupila tipkovnico, ki pa ne dela tako, kot bi morala. Danes jo je fant nesel nazaj in ne želijo vrniti denarja oz. zamenjati tipkovnico, temveč so jo vzeli in jo bodo preverili. Kakšne pravice imam kot kupec?

Ti je ze majckena napisala, kakšne so tvoje pravice, poudarila bi le, da je to izključno tvoja izbira, kaj boš zahtevala - zamenjavo za nov izdelek, popravilo, vračilo denarja, vračilo denarja v sorazmerju z napako. Torej, ko je tvoj fant želel kupnino nazaj, bi ga morali upoštevati in to narediti, ne pa vzeti in popravljati itd. Če vama bodo še naprej delali preglavice, lahko prijaviš Tržnemu inšpektoratu (takrat bodo začeli peti kot ptičice).
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 17:29
Povezava do prispevka
Oh, ko bi bilo tole tako enostavno... Tako malokrat brez pregovarjanja sprejmejo tvojo izbiro.

Ko sem jaz delala v eni trgovinici, sem dobila od šefice navodilo, da denarja ne vračamo spljoh! Joj in potem pregovarjanje s strankami, pa slaba volja...kaj vse sem morala poslušati (pa nič kriva). Kaj je pomagalo da sem se strinjala s stranko, narediti nisem mogla pa ničesar.
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 18:06
Povezava do prispevka
Jah v takem primerru je potrebno potem zahtevati šefa in njemu natvezit vse o pravicah, da ne bodo trpele nedolžne prodajalke.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Janamari
Starost: 55Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 3064Kraj: MBStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 19:00
Povezava do prispevka
Ja, punce, se mi je zdelo, da je moja odločitev, vendar nisem bila prepričana in zato tud nisem rekla fantu, naj jim zateži. Zdaj jim bom dala teden dni časa, da preverijo, če je tipkovnica res pokvarjena (kar sigurno je), potem pa jim bom pod nos pomolila zakon in jim povedala, da je odločitev zgolj na moji strani.

Hvala vsem za odgovore oz. nasvete .

0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 20:34
Povezava do prispevka
romy je napisal/aKo sem jaz delala v eni trgovinici, sem dobila od šefice navodilo, da denarja ne vračamo spljoh! Joj in potem pregovarjanje s strankami, pa slaba volja...kaj vse sem morala poslušati (pa nič kriva). Kaj je pomagalo da sem se strinjala s stranko, narediti nisem mogla pa ničesar.

Če bi v trgovino prišel nekdo, ki se dobro spozna na te zadeve, bi vam (oz. jim) za vrat poslal tržnega inšpektorja in bi šefica skasirala tisočaka evrčkov za plačat. Bi si hitro premislila, ne? Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Več glav več ve!
Stran 100 od 100
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.