Tudi jaz najbrž pridem, samo nisem 100%, ker mi je ful nerodno, ker nobene ne poznam. POleg tega ne vem a naj kar zraven pridem in se usedem, ker te kar vsi pogledajo "Kdo si pa ti?"
Sploh mi ni težko, se še spomnim kake tri leta nazaj, ko sem prišla na prvo srečanje v Kranj in sem tudi imela tremo, ampak sem jo skoraj v momentu izgubila, saj so (bile) vse punce preprosto enkratne! Lahko mi kak dan ali dva pred srečanjem pišeš na U2U in se bova zmenili še za točno uro.
beybika84 je napisal/aPOleg tega ne vem a naj kar zraven pridem in se usedem, ker te kar vsi pogledajo "Kdo si pa ti?"
Ja Noben te ne bo pogledal tako, sigurno. Nobena ne grize, pa kar nekaj jih pride tako prvič. Če je še katera, ki bi prišla, pa ima morda tremo, ker nikogar ne pozna ali pa ne ve, kje je Zlata ladjica, naj pove, pa se bomo kako zmenili.
Seveda - prideš, se usedeš in začneš sukat jezik čim prej, da ne gredo dragocene minute v nič. Če si npr. Braziliano ali (neskončno objokovani! katera ga je ukradla?) Gori, se vmes še malo otepaš gospodinje, sicer pa ne. Saj ne, samo malo nerviram Braziliana. Sicer pa ne vem, če bom lahko prišla, čeprav bi prav pasalo po dolgem času.
za vse, ki bodo tam prvič, pa takole: najbolje da najprej od daleč opazujete, kje je največ babnic, namazanih, po zadnji modi oblečenih in manekensko vitkih na kupu, potem pa se čisto tiho približate in vprašate, če je to planet lepote. ko vas bo prva ugriznila, boste vedele, da ste na pravem mestu.