Ana, me boš pobrala v Litiji? Samo en problemčič je: jaz pa ne vem, kje je v Celju Štorman. Tako da do Celja sem jaz navigator, potem pa katera druga. Celje jaz poznam bolj tako tako, do ničesar ne znam sama prit.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life. - Winston Churchill
jaz bom mogla pa povsej verjetnosti odstopit od srečanja 22. so lokalne volitve, 21. bodo pa priprave prostorov itd ... upam, da se bo vseeno dalo kaj uskladit ...
no saj jaz še točno nevem kako bo v soboto, ker sem prvič v volilnem odboru ... me zanima kako me bodo kaj seznanili pa porabili za soboto seveda, če se bo dalo pridem, ker imam tako blizu, bi bila v pol ure v celju ... če se bo le dalo, z veseljem, ker se veselim, da vas spoznam!
Gita, najbrž ne bo nekih velikih priprav. Jaz delam v odboru na predčasnih volitvah (16. - 18.), pa nič prej ne urejamo, ker itak nimaš kaj, razen da postaviš tiste zaslone, prineseš volilne imenike in volilne lističe. Mogoče daš kak prtiček na mizo, da lepše izgleda. Tako da ti kar pridi, bi te zelo rada še osebno spoznala.
Ana, v Celju pa ne bo problema, zdaj ko je sweden dal takšen krasen načrt
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life. - Winston Churchill
Ja vem ja, je tisto drugo srečanje prestavljeno na november, ampak bom to popoldne izkoristila za dobro delo in se bom priključila "delovnim brigadam" v zavetišču .
Mislim, da je prav, da kdaj pa kdaj tudi kaj dobrega storim .