No, takole! Vse moje vtise bom poskušala speti v venček (ne najdem rožic, da bi jih nalimala tule).
1. A naj začnem s kajenjem? Jaaaaaaa. Torej: drugič prooooosim, če pride več kadilk, da ne bom vseh komentarjev sama pokasirala.

saj so bile usmiljene, no... ali ipak rabim drugič okrepitve.
2. Dekorativa:

heheheheheh Toliko imam povedati o novih vtisih o dekorativi.
3. Udeleženke: mmmmmmm njami! (od zunaj) mmmmm njami (od znotraj) Še vedno sem presenečena, ko me je Pegasus pohvalila, ker sem vseeno prišla, čeprav ni bilo nobene MOJE. Presenečena zato, ker je opazila, katere so moje. Jaz tega na PL še nisem opazila, kdo je s kom. Pegasus, to pomeni, da si res rahločutna in da svet zaznavaš večdimenzionalno.
(sem ga že usrala ker sem začela posameznice omenjat, pa ne bom vseh? Ne še? Potem bom pa nadaljevala.)
Šefica
Tanja mi je med
mučenjem šepetala saaaaame lepe stvari. Mislim, da se me je nekaj od tega tudi prijelo. Psihoterapija deluje. Hvala, muci!
Vixi. Vesela sem, kadar srečam koga, ki zna svoja čustva tako nežno opisati, da vsi čutimo, kako čutiš. (no, saj imaš prav, ne vsi, ampak tistih v mojem svetu pač ni)
Kje imam na tipkovnici zvezdice? No, pa brez: malla. Malla v sebi nekaj še skriva. Vem da ima še nekaj za pokazat, morda mi drugič uspe prilesti bliže. Enako sem čutila Akasho.
vas že preveč obiram?
No, potem pa vam opišem prizor doma. Ugotovila sem, da se moj muci neznansko
boji pudra.

če si laže predstavljate: še bolj kot jaz. hehehehehehhe Nič kaj ni bil šokiran. Se mi je pa smejal, ker ste me nahecale, da ste me obdelale. (ampak jaz se nisem mogla upreti Tanjinim ročicam...

)
Toliko me zdajle tišči, da vam povem.