Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Slabo počutje, utrujenost, kak glavobol..

diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2007 14:45
Povezava do prispevka
Zdravo. Poskušala bom opisati svoje težave. Mislim, da moram začeti 2 leti nazaj, takrat sem bil zelo pod stresom in končala sem faks, veliko sem tudi trenirala (verjeto preveč). Nato sem zbolela, imela sem povišano sedimentacijo, simptome kot rahel prehlad, malo povišane temperature, zdravnica me je po 2h kurah z antibiotiki poslala na infekcijsko. Tja sem hodila na preglede vendar niso kaj konkretnega ugotovili, rekli so, da zgleda kot en čuden virus. Ob koncu se mi je zelo povečalo železo, ki pa je potem padlo. Trajalo je vse skupaj 5 mesecev, potem je minilo, seveda me je vse skupaj zelo izčrpalo.
 
Od takrat nekako nisem ta prava, potrebujem veliko več spanca, če ne spim dovolj, pa je dobesedno katastrofa. Vendar to vedno ni mogoče. Zadnje tedne imam veliko treningov sem pa tudi pod velikim stresom. Čaka me namreč dobre pol leta učenja po 8 ur na dan, predelati moram okoli tri kovčke literature. Imela sem tudi angino a je z antibiotiki tudi odšla. Sem pa zelo utrujena. Hemoglobina imam 119 (izmerjeno ob tej angini), kar po moje ne bi smela biti težava. Pritisk imam normalen, včasih se mi sicer zgodi ta spodni okoli 57, 58, vendar je zgornji stalno okoli 120 (5 gor ali dol), tako da po moje ti dve zadevi ne bi smeli biti izvor. Sem torej utrujena, brez energije, večkrat pa se tudi zbudim z glavoboli. To ni nek zelo hud glavobol, je pa nadležen in traja cel dan, včasih me tudi malo mravljinči v čelu ali vratu. Edino na prvi dan menstruacije sem imela malo močnejšega, pred enim očesom se mi je malo meglilo, nato pa se je začelo. Kdaj ko vstanem, zlasti zjutraj se mi tudi malo stemni pred očmi a to odide po parih sekundah. Ščitnica je bila tudi vedno ok, kaj drugega mi pa že ne pade na pamet.
 
Možno je, da premalo spim, kot sem rekla, po tisti bolezni potrebujem več spanja, a mi čas enostavno ne dopušča, da bi spala več. Kako naj pridem k sebi? Jem mutivitamine pa še kak drug dodatek, gibam se, jem dovolj....Bushy, vesela bom kakega mnenja, nasveta.
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 49Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2007 15:41
Povezava do prispevka
Ali jemlješ KT? Mogoče bi se morala samo sprostiti....imam občutek, tako ko te berem, kot da te vse tišči, kot da si vsa v krču in si ne moreš pomagati?
Kaj pa če bi npr. za spremembo zamenjala okolico, odšla nekam na morje, ali v hribe in se preprosto samo skulirala. Veš, faks boš že naredila, vse to lahko počaka, samo moraš skrbeti za svoj notranji mir in ne tako hiteti, čeprav vem, da moraš...
Ni jo stvari na svetu, ki bi bila bolj sveta kot zdravje, zato se ne obremenjuj z nepotrebnim...Če človek ni naspan, otem nič ne funkcionira, ve je narobe...zato te razumem. mogoče jemlješ kakšne tablete, pa imaš mogoče take stranske učinke?
 
Tudi jaz sem pomislila na tvojo štitnico a si že sama napisala, da je ok.
Poskusi s kakšnimi pilates vajami? Bo še Bushy povedala, jaz sem samo malo čvekala.
 
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
BiGGiE
Starost: 35Pridružen: 12. jun 2007Prispevkov: 11Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2007 16:45
Povezava do prispevka
Jemleš kake tablete proti alergijam? Te delujejo uspavalno...Sicer pa je podobna tema že bila načeta =)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Slabo počutje, utrujenost, kak glavobol..
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!