Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Škisova tržnica!(10.05.2006)

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Maruška
Starost: 42Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 9702Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. maj 2006 21:14
Povezava do prispevka
se podpišem pod barbaro22 in gejo. tudi meni se potem še dva dni nč ne da in se krpam nazaj skupaj.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. maj 2006 21:17
Povezava do prispevka
geja je napisal/a
Ne morem se tisti dan, ko je žurka, učiti cel dan,....
ker se moramo ženske pripraviti na žurko a ne Wink
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
geja
Starost: 39Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. maj 2006 21:23
Povezava do prispevka
 zdej si me pa dobila LOL
0
Nazaj na vrh
TheGodfather
Starost: n/aPridružen: 13. apr 2006Prispevkov: 28Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2006 6:05
Povezava do prispevka
ally kakšen faks pa je FOV?...točno tak kot vsi ostali...treba se je učit če želiš narediti izpit...v tem so vsi faksi dobesedno ISTI....

ok, saj jaz štekam za kaj gre...da se eni ponoči učijo in drugo...veš, nisem jaz neki superčlovek, redbull na dveh nogah...mogoče bi moral malo drugačno vprašanje postavit...:)

če bi vedela da obstaja način, kako zmanjašat ta 2 dni na nekaj ur, a bi koga to sploh zanimalo?...bi kdo to sploh prakticiral?...

barbara22, ej tu se popolnoma strinjam s tabo...ženske se MORAJO pripravit na žurko...konkurenca je huda in boh ne daj da je kera ženska boljše porihtana od druge...nisem si mislil da so ženske tako tekmovalne....ker se baje ne rihtajo zaradi tipov...ampak zaradi drugih žensk...ena drugo čekirajo, kera boljše zgleda...noro...:)

-5er

http://blog.peterkamnicar.com
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2006 7:23
Povezava do prispevka
jaz se uredim vedno zaradi sebe in ne zaradi drugih žensk ;)
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2006 8:06
Povezava do prispevka
TheGodfather je napisal/a
ally kakšen faks pa je FOV?...točno tak kot vsi ostali...treba se je učit če želiš narediti izpit...v tem so vsi faksi dobesedno ISTI....

Razlika je v tem, da so na FOV najprej predavanja in  takoj zatem izpit in tako lahko že med letom narediš veliko izpitov, ostali faxi - vsaj večina ima pa na koncu vse izpite.
O tem, koliko se je pa treba učiti na Fov, pa tud ne bi - jih poznam preveč, ki delajo ta fax- in nihče se še ni za posamezen izpit učil teden ali več
0
Nazaj na vrh
Fernando M.
Starost: 43Pridružen: 19. avg 2004Prispevkov: 1907Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2006 10:22
Povezava do prispevka
Hahahahah kako zelo tipicno, tema o zuru ve pa govorite o faksu Big smile :D

No a je kjera bla? Mi smo sli z druzbo notr okol pol polnoci in je bla res kmetija notr tko kot ponavadi ;D no saj nismo drugega pricakoval, glih BFM so zadnji komad odigral potem so prsli gor MI2 smo sli malo pogledat zadaj na tisti konec kjer so elektronsko glasbo vrtel in je blo se bolj obupno bedno, kr en naflesiran folk pa tristo kmetov LOL no potem smo sli nazaj MI2 se mal pogledat in potem smo sli ven.

Najbolj smesno je bilo definitivno nasproti odra cisto zadaj tam kjer je ograja in naprej zeleznica. Tam se najprej malo vzpne teren potem pa se ene dva metra pred ograjo strmo spusti. No tja so vsi tipi hodil scat in pomoje je blo tam res neclovesko veliko scanja, smesno pa je blo to k je v petnajstih minutah kar smo stal malo stran od tam v tisti poscani jarek pred ograjo spodrsnilo ene petim tipom in so se zvrnili notr, hahahaha pijane budale Big smile :D Big smile :D Big smile in tak folk se potem drgne ob tebe v guzvi ... brrrrr
Ignorance Is Bliss

How old would you be if you didn t know how old you are?
0
Nazaj na vrh
TheGodfather
Objavljeno: 11. maj 2006 14:14
Povezava do prispevka
hm, ally praviš da jih poznaš preveč na FOV...koliko je to v številkah?...1, 2, 16, 77, 212...ker kar dosti je študentov na FOV...pol imaš VS in UNI...ker je možno da ti mal posplošuješ tule...

saj mogoče pa imaš prav...mogoče obstaja kdo ki se samo 1 teden uči za izpit...tako na VS kot tudi na UNI smer...odvisno tudi za keri izpit gre...mogoče na tvojem faksu ali pa na katerega si hodla tud obstaja tak človek ki se samo 1 teden uči za izpit...vse je mogoče...čudno a resnično...

in kaj je še res je da je to res tema o žurki...:)

tko da upam, da tisti ki je bil tam , da se je lepo imel, spoznal koga zanimivega, mogoče zaljubil...

-5er

0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 11. maj 2006 14:17
Povezava do prispevka
5er,

kakor kdo... Tisti, ki jih poznam, so pa res večinoma vsi na UNI - hm, mogoče je pa na VS težje?  Možno je pa tudi, da so vsi, ki jih poznam, tako pametni in odprte glave in si vse zapomnijo na predavanjih, na katera NE hodijo in zato potrebujejo samo 1 dan pred izpitom? Kdo bi vedel...

Ampak potem tudi ti posplošuješ, ko praviš, da nihče ne zgubi 2 dni učenja, če gre na žurko...
0
Nazaj na vrh
TheGodfather
Objavljeno: 11. maj 2006 15:25
Povezava do prispevka
uf, bi lahko posebno temo odprla namenjeno učenju...he he he...:)

še to napišem o učenju pol pa neham, ker to ni tema o učenju...poznam ljudi, imam kolege ki se relativno manj učijo, na primer od mene in delajo izpite...poznam ljudi, ki pa se relativno več morajo učiti...

poznam pa tudi par ljudi, ki PRAVIJO da se malo učijo...se pa v bistvu učijo kar dosti...

kakorkoli...point mojega pisanja je bil da kamorkoli hodis na faks se moraš učiti...pa makar 1h...vsaj to sem napisal (ally a ne bereš kaj kdo napiše): "ally kakšen faks pa je FOV?...točno tak kot vsi ostali...treba se je učit če želiš narediti izpit...v tem so vsi faksi dobesedno ISTI...."

v nobenem mojem postu nisem napisal da nihče ne zgubi 2 dni učenja, če gre na žurko...tako da to ne more biti posploševanje...napisal sem pa tole: "če greš na žurko je to 2 dni manj učenja...katera 2 dni manj?...a ni žurka ponoči?..."

and im OUT...

-5er
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 11. maj 2006 15:35
Povezava do prispevka

.vsaj to sem napisal (ally a ne bereš kaj kdo napiše)

Tvoje pisarije berem zelo težko, ker ti uporaba slovničnih pravil ni ravno blizu. ;)
Sicer pa, imej svoje mnenje - jaz bom pa svojega (ker me ne bo nihče na tem svetu prepričal, da lahko dam glede učenja v isti koš FOV in npr. medicino).

PS In, kako to, da ti nisi šel na Škisovo tržnico? LOL
0
Nazaj na vrh
TheGodfather
Objavljeno: 12. maj 2006 14:42
Povezava do prispevka
ja, imaš prav...meni je slovnica zelo mimo...za bozjo voljo, saj sem komaj 2 imel slovenščino...me je lih zadnjič en tip na meil okregal da nimam pojma o slovnici in da ful nekih angleških besed uporabljam na svoji strani...v bistvu uporabljam angleško slovenščino ali slovensko angleščino...in da je njemu to zelo težko berljivo in da se je skenslal...

eh, jebiha...i dont care...meni slovnica sploh ni pomembna...meni je znanje bolj pomembno...in ne nameravam se nikomur za to opravičevat...če komu ni kaj všeč, ej, svobodna država smo, naj kar preklopi kanal...a je tako...meni poročila niso všeč, in se zato ne razburjam, enostavno samo ugasnem TV...v bistvu ga sploh ne prižigam...:)

na tržnico pa nisem šou, ker sem se moral učiti...bwhaaaaaa...in your face...:)

-5er

0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 12. maj 2006 16:39
Povezava do prispevka

na tržnico pa nisem šou, ker sem se moral učiti...bwhaaaaaa...in your face...:)

-5er

S svojim zadnjim stavkom si pa dokončno vse razkril - če ni argumentov, so pa žaljivke v uporabi...
0
Nazaj na vrh
TheGodfather
Objavljeno: 12. maj 2006 17:05
Povezava do prispevka
he he he...

hej, če želiš biti užaljena ti samo povej...imam dosti materiala...ga vsak dan kar ogromno pokasiram...samo ga jaz ne jemljem kot žalitve...imam amnezijo za to področje...hitro pozabim...zelo pomembno si je zapomniti pozabiti take stvari...je dobro za mentalno zdravje...in noben človek mi ni toliko pomemben, da bi mu jaz dovolil, da vpliva na moje počutje...

ja, eni ljudje kar nestrpno čakajo, da ko nekdo kaj reče, da lahko prijavijo da so užaljeni...včasih me kdo posluša dobesedno besedo za besedo...in pol kar naenkrat ustreli.... ajajajaj, užalil si moja čustva...

če je ta moj stavek za tebe žalitev...ok...imaš vso pravico biti užaljena...a premisli če je vredno......be cool...

-5er

0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2006 19:20
Povezava do prispevka
popoldne pred žurom so priprave, sledijo predžurne pijače, potem žur, včasih afterparti pri komu doma, pa je ura že npr 8 zjutraj...

no, jaz ponavadi samo domov preoblečt, pa naravnost v službo. sledi 14 ur spanja.

in potem še pogovori o uspešnosti žura.

torej res 2 cela dneva neučenja.

sicer pa godfather, sem šla namesto znanke naredit 1 izpit na vašem faxu, brez učenja, s 7, pa sploh ne študiram organizacije... pa zadnjič sem gledala neko diplomsko od tam in je bila PREPOLNA slovničnih napak, angleški prevod pa je bil tako laim, da se mi je želodec obrnil (bacause namesto because napisano petkrat itd). toliko o zahtevnosti... pač, tja se lahko vpiše dejansko vsak, ki ima 5 minut časa in narejeno katerokoli srednjo 4 ali 3+2 letno šolo.

niso vsi faxi za v isti koš.

priznam, tut fax na katerega hodim ni ravno blazno hud zalogaj, samo vseeno pa vem da obstajajo taki, kjer ljudje dejansko študirajo cele dneve in noči, da bi dosegli zastavljene izobrazbene cilje in ne hodijo na nobene žure. in svaka jim čast zato, da se nečemu odpovedujejo na račun izobrazbe!
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Škisova tržnica!(10.05.2006)
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".