- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosi - Nosečnost &
starševstvo
Zelo lepe kovčke imajo na Jesenicah,Špar center,podobni Samsonite,mislim,da so Roncatto znamke,zelo velik kovček dobiš za 16000 slt!
Sm bil pa tudi jest ZGROžEN,ko sm vidu kako so mi ga na letališču opraskal
za namene opraskanja se dobijo prevleke za kovcke... meni je sicer vseeno za praske (tko kot na smuckah se jim tut na kovcku ne mores izognit)
tiste torbice za zenske srednjih let so pa res fensi... posebej temno modre jim grejo lepo na udobne lakaste crne cevlje z nizjo peto
http://www.creativando.nu/prodotti/travelling/val_borse_jean s
sem pa videla tudi ze drugacne, samo se ne spomnim kje (definitivno ne pri nas)
Ja, samo, petka, če kupuješ pa kufer za celo življenje, pa samsonite žal niti slučajno ni pravi naslov, jaz jih imam circa za dve leti, potem so pa absolutno preveč zdelani, začnejo malo razpadat,... (govorim o velikih "plastičnih" letalskih kufrih samsonite). Potem se je treba ozirati po kaki Tumi kakovosti, ki je pa žal res draga.
Iree, za te aktovke pa točno vem, katere, ker so tudi mene "klicale", take svetlo zelene iz nekega teflonskega blaga z rjavimi usnjenimi okrasi.
tiste torbice za zenske srednjih let so pa res fensi... posebej temno modre jim grejo lepo na udobne lakaste crne cevlje z nizjo peto
Saj ne štefnajo samo Američani, v Parizu npr. tudi vedno cel kufer pregledajo (potem pa tisto vijoličasto nalepko fašeš, jaz sploh opazila ne bi, ker imam vse tako nametano, če ne bi nekdo nogavic v čevlje natlačil (!, redoljubni tile Francozi)), pa drugod se tudi ne držijo ravno nazaj. Mi je pa ravno zato škoda dajati kupe denarja (a la tisoč evrov plus za kake "doživljenjske" kufre, če jih pa potem letališki delavci razmetavajo okrog).
Tole kolekcijo misliš, Iree?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...