Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Sunshine
Starost: n/aPridružen: 16. okt 2003Prispevkov: 1697Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:10
Povezava do prispevka

DiLeMa je napisal/aSunshine Teint Idole v odtenku Porcelaine se dobi pri nas? Je to
najsvetlejši Teint Idole odtenek ali je še kateri svetlejši? Pa zanima
me, če je ta puder zelo težek , kako je prikriven in če kej matira.

Ja, to je najsvetljejši od TI in se dobi pri nas, oz. se je dobil, ker zdaj ga je nadomestil "ultra". Lahko, da ga boš še kje dobila, če imajo stare zaloge.

Glede ostalega pa si preberi ocene na KMM, jih je kar precej za ta puder.

0
Nazaj na vrh
Eni
Starost: 42Pridružen: 4. avg 2005Prispevkov: 621Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 14:27
Povezava do prispevka
Kupila bi si nov puder, Revlonov mi je malo pretezek in bi nekaj lazjega. Gledala sem Jade Maybelline pudre, ker se mi zdijo dost kvalitetni glede na nižji cenovni razred. Torej gledala sem Ever Fresh odtenek 021 in drug puder v podobni embalazi, mislim da se mu rece Non stop, nekaj takega, sklepam da gre za novejso verzijo Everfresha (ker gor pise novejsa, bolj izpopolnjena verzija), a mi lahko poveste razliko? Po drugi strani pa nisem prevec navdusena nad odtenki Jadinih pudrov, zdi se mi da najbolj zadane mojo polt Vichy, vendar ti pudri niso ravno najboljsi, ali se morda motim? Gledala sem pa Vichy aera teint. Mnenja?
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 23:08
Povezava do prispevka
Meni ustreza Max Factor hipersmooth. Imam zelo suho kozo in moram
obvezno se vlazilno kremo dat spodaj. Probala sem od Avona Perfect
wear, ampak mi ni vredu.

Me zanima kako kaj zgleda od Avona Beyond
color? kaj boljsi za suho kozo? Ma kera? Tale MF je sicer fajn, ampak
rahlo drag, mije pri Avonu ugodneje kupit. Smile

Nazadnje urejeno 3. feb 2006 23:10; skupaj popravljeno 1 krat
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 23:09
Povezava do prispevka
Eni... probi hipersmooth od MF. Meni je OK... 
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 23:12
Povezava do prispevka
BC bi bil za normalno do suho. Za suho, če je spodaj hranljiva krema. Sicer pa imaš testerje, pa sprobaj.
0
Nazaj na vrh
moncherie89
Starost: n/aPridružen: 31. dec 2005Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 11:01
Povezava do prispevka
men je najboljši puder stay real od nivea beauty. js uporabljam številko 03 in mi je res vredu.sicer pudra ne uporabljam zato , da bi skrila mozolje ( hvalabogu jih nimam oz. se mi tu pa tam pojavi kakšn) ampak da mi izenači ten. obstojen je ful pa tud zgleda tako kot da nebi imel nič pudra na sebi ( ker enim se prav vidi da so napudrane tista črta pri vratu FUJ ) sicer je pa ena pomankljivost ta, da meni osebno ful smrdi. ( tak vonj ma kot da bi se mazal z neko ful aromatično - preveč umetno kremo ---torej ne diši po svežem...) sicer pa je to edina slabost.stay real zasluži oceno 4,5.
...You can t hurry love,you ll just have to wait...
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 11:35
Povezava do prispevka
moncherie89 je napisal/a
...zgleda tako kot da nebi imel nič pudra na sebi ( ker enim se prav vidi da so napudrane tista črta pri vratu FUJ )

To pa ni problem v pudru amapk v napačni izbiri odtenka. Ponavadi izberejo pretemnega v želji, da bi bile videti zagorele ... In so videti kot maškare.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 12:05
Povezava do prispevka
Uf, ja, to je meni tudi grdo, ko imajo bel vrat in ušesa,pol pa temno faco. Ampak žalostno pa je, da tak flocajo tudi eni vizažisti
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
moncherie89
Starost: n/aPridružen: 31. dec 2005Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 12:52
Povezava do prispevka
no sej js sm vidla to že na tud pri kakšnih manekenkah pa drugih slavnih, ko se jim prav pri lasišču pozna sam to je verjetn od samoporjavitvene kreme.sicer pa je pri pudru bolje da si kupiš svetlejšega kot maš sicer kožo.pa js si vedno puder, ki mi ostane na rokah mal potegnem tak po vratu dol da se res nč ne opazi.sicer pa si vrata ne pudram , da nebi kdo mislo

...You can t hurry love,you ll just have to wait...
0
Nazaj na vrh
tjasika
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 18:34
Povezava do prispevka
punce a je katera ze sprobala ta novi puder od loreala? kaksen se vam zdi? mene ful mika
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 18:35
Povezava do prispevka
Je že ocenjen na KMM. Smile
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
tjasika
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 18:41
Povezava do prispevka
sem vceraj gledala pa nisem nasla, se opravicujem. kaksna je pa cena? ko sem ga gledala v muellerju se niso imeli cene gor.
- sem prebrala KMM in ugotovila tudi ceno Wink

kako se pa obnese glede obstojnosti?primerljiv s CS?
0
Nazaj na vrh
*AnCHy*
Starost: 36Pridružen: 4. feb 2006Prispevkov: 36Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 19:18
Povezava do prispevka
Jst imam tekoči puder Max Factor k je dvojni in sm zadovolna z njim, pa puder v prahu manhattan Smile ni bolšga..
0
Nazaj na vrh
beybika84
Starost: 40Pridružen: 1. maj 2005Prispevkov: 1999Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2006 20:36
Povezava do prispevka
je to tist max factorjev puder k je embalaža razdeljena na dva dela. ker če je to ta, mislim da je v tisti emulziji alcohol enat na 2.mestu med sestavinami, tako da ni priporočljiv, čeprav nism pa čist prepričana, ker so predkratkim na tem portalu reklamirali oz. meli nagradno igro za ta puder.

bo katera povedala natančneje, ampak kot že rečeno mislim da je alkohol noter.

LP Wink
Smeh je pol zdravja :)
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Objavljeno: 4. feb 2006 21:07
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/aquote:242d6b0786="moncherie89"
...zgleda tako kot da nebi imel nič pudra na sebi ( ker enim se prav vidi da so napudrane tista črta pri vratu FUJ )

To pa ni problem v pudru amapk v napačni izbiri odtenka. Ponavadi izberejo pretemnega v želji, da bi bile videti zagorele ... In so videti kot maškare.

Joj jaz sem en dan v MB vidla eno... polt ima sicer bolj temno,
ampak... imela je naflocan nek roza-rjav temen puder gor in ful
poudarjene oci... taka je bla, da sem se je kr ustrasla! Zelo grdo
zgleda to...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 112 od 115
Pojdi na stran 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.