Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 18:16
Povezava do prispevka
tanja,

ker si/ste me navdušile nad kanebovimi rumenimi barvami pudrov bi
prosila za nasvet glede odtenka. (za uspešnejše prosjačenje testerja)

imam mešano do mastno kožo, rumeno z olivnim podtonom ().
od pudrov sedaj uporabljam CS sand beige, teint idole 045 in
collistarjevega fondotinta opacizzante effetto seta v barvi 04 ambra.
torej nism ravno med sedmimi palčki in noben od teh mi ni dovolj rumen.
0
Nazaj na vrh
vrana
Starost: n/aPridružen: 25. okt 2005Prispevkov: 59Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 19:55
Povezava do prispevka
A ima mogoče katera kakšen tester od Loreal True Match odveč?
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 20:01
Povezava do prispevka

Punce, prosim Vas za pomoč.

že res izredno dolgo iščem novi tekoči puder in sem čisto izgubljena. Trenutno uporabljam Revlon ColorStay Natural, pa se mi zdi, da tudi meni maši pore in bi rada menjala.

Barva moje polti je precej svetla, lahko povem, da imam ColorStay Natural v odtenku 02 BUFF in mi je malenkost pretemen. Idealen odtenek zame je najsvetlejši pri Vichy matirajočem pudru 12 OPAL. Aja pa imam bež in ne rožnat podton.

Imam mešano kožo, lička so normalna, T predel pa nekoliko svetleč. Drugače nimam težav s kožo, polt je lepa in brez nepravilnosti. Rada bi torej ne preveč prikriven (nekako srednje) puder z mat finishem, ki pa ne deluje maskasto, ampak naravno in se lepo zlije s kožo. Pogoj je tudi to, da je nekomedogen, ker so moje pore nagnjene k mašenju. SPF ni potreben, ker uporabljam SuperDefense, če pa ga puder ima, pa tudi ni panike.

Vesela bom, če mi svetujete kakšne pudre višjega cenovnega razreda, sem imela do sedaj same cenejše in bi rada enkrat poskusila nekaj dražjega (do 10.000) da vidim, kako se obnese.

Hvala!

Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 21:13
Povezava do prispevka
MYB Wonder Finish Ivory, Kanebo Liquid (ne vem odtenka), Diorskin Fluide 200 (če ne bo pretemen - št. 100 se pri nas ne dobi), Chanel DPF 10 Limpide.

Alexia - prvi nauk PL: NIKOLI ne nasedaj prodajalkam. Poglej puder Maybelline WF.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
mojc
Starost: n/aPridružen: 19. maj 2005Prispevkov: 146Kraj: okolica CeljaStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 21:52
Povezava do prispevka
 Rabim nekaj za normalno do suho, nagnjeno k mašenju por,za naraven videz, rahlo do srednjo prekrivnost, svetli tansparentni odtenki. Bi mogoče kateri ustrezal od Collistarja?
Hvala.
Sreča na vrvici...
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 31. jan 2006 22:05
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
MYB Wonder Finish Ivory, Kanebo Liquid (ne vem odtenka), Diorskin Fluide 200 (če ne bo pretemen - št. 100 se pri nas ne dobi), Chanel DPF 10 Limpide.

Hvala lepa. Imam pa še eno vprašanje, ki se mi je porodilo, ko sem gledala Diorjevo spletno stran ... glede na to, da bi rada mat videz kože bi bil Diorskih Fluide primeren zame? Ker po opisu sodeč ni ravno matirajoč, v ta namen so naredili Diorskin Ultra Mat.

Se nagibam k Chanelovemu Double Perfection ... se mi zdi, da bo kar pravšnji. A mogoče ve katera okvirno ceno?

Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Zoey
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2502Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 22:31
Povezava do prispevka
Dilema,jaz imam diorskin ultra mat 100 in je krasen.Jaz imam precej izšueno in suho kozo sedaj pozimi,pa me nič ne zateguje,odtenek je zelo lep,svetel,rumenkast,obstojen,ga zelo priporočam.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 31. jan 2006 22:44
Povezava do prispevka
Zoey koliko pa stane in kje si ga kupila? Mislim a majo sploh odtenek 100 (ta je najsvetlejši?) pri nas? Pa zanima me kakšno polt imaš ... zelo svetlo? In koliko je puder prekriven? Sama namreč rabim nekaj, kar ni tako zelo prikrivno, dobro matira, ampak ne da tistega maskastega izgleda.
0
Nazaj na vrh
Zoey
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2502Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. jan 2006 22:55
Povezava do prispevka

Pri nas ga ni,dobi se ga v Italiji.Jaz imam zelo svetlo polt z rumenkastim podtonom.Prekriven je srednje,ni pa zelo matirajoč.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 31. jan 2006 23:00
Povezava do prispevka
No, potem pri meni odpade, ker v Italijo pa ne grem.  

Tanja a Chanel Double Perfection Fluide pa imajo pri nas v najsvetlejšen odtenku Limpide?
0
Nazaj na vrh
MISA
Starost: n/aPridružen: 5. jul 2005Prispevkov: 396Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2006 8:36
Povezava do prispevka
Clinique Repairwear ali Soft Finish

Kakšni koži je namenjen?
MISA
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2006 8:41
Povezava do prispevka
Mojc, Collistar Illuminante bi bil super.

Dilema, DSF je naravno mat, DSUM pa še bolj mat (ampak ne maskast). Mislim, da je Limpide tudi pri nas.

Misa, suhi.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2006 9:20
Povezava do prispevka
Tanja, ali je novi L Orealov puder, ki ga omenjaš v svojem članku, že možno dobiti pri nas? Kakšni koži pa je namenjen, ali bi bil za normalno/suho? Malo me moti tisto "preprečuje masten lesk". Pa spet ne bo pri nas vseh barv, ane? Na njihovi spletni strani jih ponujajo 6.
Hvala.
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2006 9:34
Povezava do prispevka
Ne vem no, ali je samo meni tako težko najti dober puder v vseh ozirih
Če že vse odgovarja: prekrivnost, mazljivost, obstojnost pa ugotovim, da nima filtra. Collistarjevi nimajo filtra, ali pač? Na kmm ni posebej navedeno, zato predvidevam, da ga nimajo.
Razmišljam, da bi naredile razpredelnico, kamor bi s križci označevale lastnosti pudra, SPF, ker je tale tema zaradi obširnosti in vseh vrst pudrov v eni temi, precej nepregledna.
Sicer sem malo tudi sama kriva, ker vedno hočem preizkusiti novega, čeprav mi je Clarinsov odličen in ima SPF.
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 1. feb 2006 9:37
Povezava do prispevka
Tinka, se že dobi. Je pa ena kolegica z mastno kožo rekla, da je obup, da se je svetila kot lučka, tako da mislim, da je bolj za normalno do suho (pa True match tudi). Mislim, da sem videla 4 barve.
Opis je pa od proizvajalca, kakšno je dejansko stanje moramo pa itak same ugotoviti - saj vse vemo, da se mnogo obljub v reklamah ne obnese.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 107 od 115
Pojdi na stran 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.