Punce, prosim Vas za pomoč.
že res izredno dolgo iščem novi tekoči puder in sem čisto izgubljena. Trenutno uporabljam Revlon ColorStay Natural, pa se mi zdi, da tudi meni maši pore in bi rada menjala.
Barva moje polti je precej svetla, lahko povem, da imam ColorStay Natural v odtenku 02 BUFF in mi je malenkost pretemen. Idealen odtenek zame je najsvetlejši pri Vichy matirajočem pudru 12 OPAL. Aja pa imam bež in ne rožnat podton.
Imam mešano kožo, lička so normalna, T predel pa nekoliko svetleč. Drugače nimam težav s kožo, polt je lepa in brez nepravilnosti. Rada bi torej ne preveč prikriven (nekako srednje) puder z mat finishem, ki pa ne deluje maskasto, ampak naravno in se lepo zlije s kožo. Pogoj je tudi to, da je nekomedogen, ker so moje pore nagnjene k mašenju. SPF ni potreben, ker uporabljam SuperDefense, če pa ga puder ima, pa tudi ni panike.
Vesela bom, če mi svetujete kakšne pudre višjega cenovnega razreda, sem imela do sedaj same cenejše in bi rada enkrat poskusila nekaj dražjega (do 10.000) da vidim, kako se obnese.
Hvala!