Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Natura Siberica - nega obraza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Ninque
Starost: 42Pridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 565Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. avg 2013 19:36
Povezava do prispevka

No, meni je ta mesec na dopustu zmanjkalo skoraj vse za nego obtaza in sem bila trdno odlocena da kupim izdelke od Yes to, potem sem pa danes povsem nepricakovano kpncala v Planetu Tus v Kranju, kjer je seveda tudi drogerija, in sem kupila kar od Nature Siberice. Kupila sem kremo za obraz, tonik, tus gel in piling, kasneje porocam kako se bo obneslo. Je pa stojalo na pol izropano in prodajalka pravi da gredo izdelki kot za med.

 

Naknadni update: Evo, tole kremico sem kupila:

Natura Siberica Snow Cladonia Nigh Cream

Aqua, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil *, Prunus Persica Leaf Extract, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Perfum, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linoleate, Xantan Gum, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Citric Acid, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water *, Spiraea Ulmaria Extract *, Calendula Officinalis Flower Extract *, Cetraria Nivalis Extract (WH), Pinus Pumila Needle Extract (WH), Sorbus Sibirica Extract (WH), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Corn Strch, Cl 75810, Cl 75130,, Cl 75125

Bolje ispasti glup nego iz aviona :)
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2013 13:45
Povezava do prispevka

Znaima me še, kako se obnese pena za čiščenje obraza.....

THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
bubica10
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2007Prispevkov: 5179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2013 17:14
Povezava do prispevka
Ninque je napisal/a

Jaz moram povedati da sem z kremo in tonikom zaenkrat kar zelo zadovoljna. Krema se hitro vpije, ne pusti filma, koža je naslednje jutro mehka. Nima nobenega posebnega vonja, tonik pa ima nežno prijeten vonj. 

Ninque je napisal/aMa jaz moram tudi reci da sem z njihovimi izdelki zelo zadovoljna. Tonik in krema sta mi res super, koza zgleda prav sijoca (pa sem tik pred menstruacijo, ko se mi ponavadi malo poslabsa). Jem isto, tako da je pomoje lepa koza res posledica teh izdelkov. 
Aislinn je napisal/a

V njihovi internetni trgovini imajo vse -50%, menda zaradi menjave embalaže. Priznam, podlegla sem in si kupila kremo za občutljivo kožo obraza, tonik za mastno kožo, energijsko masko, šampon za mastne lase, balzam za barvane lase in žive vitamine. Čeprav imam tega še dovolj za porabit, se ponudbi nisem mogla upreti.

Danes je ponovno zmagal firbec, zato sem preizkusila linijo za obraz. Maska mi je všeč, gosta, kremna, kožo lepo osveži. Tonik je fenomenalen. Koža je mehka, matirana. Kremica je pa absoluten zmagovalec. Koža je tako mehka, matirana (!!!) pa vendar ravno prav navlažena, da nikakor ne zateguje. Skratka, same pohvale. Upam, da bodo taki rezultati ostali, saj ima moja koža čudno navado, da po parih tednih uporabe začne zavračat običajno rutino in totalno podivja.

Sedaj je edini problem, kako naj Derma E proizvode čim hitreje porabim da začnem uporabljati izkjučno NS. smiley

Ninque je napisal/aAislinn jaz mislim da nas zajema Sibero mania Smile Jaz sem tudi tako navdusena nad kremico in tonikom ( sta obe kao za zrelejso kozo, sem +30), koza je res meha in sijoca, ceprav imam pms nimam niti enega mazoljcka (drugace jih nimam le kaksnega ko sem v pms fazi). Se mi zdi da prav bolj sveza in napeta izgleda. Pa kolikpr sem preverila sestavine je tudi dobra- ima hranilne snovi, antioksidantr in peptide. Zelo zelo so me srbeli prsti, sem jotela kupit nocno kremo za telo in sampon in balzam, ceprav se vse imam :)Tudi v temu tusu pravijo da se izdelki dobro prodajajo, tako da upam da ostane, ker tista trgovinica ima cene zdaj ko so - 50 pa so primerljive z Tusevimi, sicer so pa se enkrat drazje.
 
Aislinn je napisal/a

Ninque se popolnoma strinjam smiley
Tudi jaz slišim same pohvale. Baje da niso dobili še nobene pritožbe, tudi po tujih blogih so pohvale.  Če se bo še naprej tako dobro držala, bo tole moj sveti gral smiley

Citirano iz neustrezne teme.

Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down. (Oprah Winfrey)

A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
0
Nazaj na vrh
snowy
Starost: 29Pridružen: 2. jun 2012Prispevkov: 31Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2013 21:13
Povezava do prispevka

pa sem se še jaz zagledala v to znamko.. predvsem v žive vitamine, sem opazila da vas kar nekaj uporablja ta izdelek. Morda komu maši pore? sem kar občutljiva na to, zato bi blo super če ne bi bilo k.

0
Nazaj na vrh
Ninque
Starost: 42Pridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 565Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2013 22:19
Povezava do prispevka

Snowy, meni živi vitamini nič ne mašijo por, ampak tudi moja koža ni k temu nagnjena. So mi pa (se že preveč ponavljam) super. Zvečer dam pod kremo tonik, zjutraj pod obarvano kremo pa žive vitamine. Če veš katere sestavine ti mašijo pore, ti pa lahko prepišem sestavine iz embalaže.

Bolje ispasti glup nego iz aviona :)
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 37Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2013 14:32
Povezava do prispevka

Jaz imam tudi te žive vitamine, uporabljam jih predvsem za obraz, pa včasih si joške namažem z njimi po tuširanju. smiley Sicer pa imam mešano kožo na obrazu, z mozolji nimam težav (razen tu in tam dobim na bradi kakšnega pred menstruacijo), se mi pa občasno na čelu naredi kak ogrc in moram rečt, da nisem opazila, da bi se stanje ob redni uporabi živih vitaminov kaj poslabšalo. Sicer pa glede na to, da zadeva ni čisto nič mastna, tega tudi nisem pričakovala. Jaz sem z njimi res zelo zadovoljna in bom nakup zagotovo ponovila.

Imam tudi kremni piling za obraz, ki je ful prijeten in ima dovolj (drobnih) zrnc, da res daje občutek učinkovitosti in zelo gladke kože. Sem se bala, da mi bo pretežek, ker je precej kremen, ampak mi tudi ta ne povzroča nečistoč, čeprav se mi zdi, da je kar malo hranljiv.

Moram reči, da me ful veseli, da sem našla zame primerno naravno kozmetiko, ki mi res ustreza in ob enem nima previsoke cene. Dolgo časa me je zelo mikala Derma E kozmetika, ampak žal moj študentski žep ni dovolj globok.

Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Jeremish
Starost: 32Pridružen: 31. jan 2012Prispevkov: 975Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2013 14:50
Povezava do prispevka

Bi lahko mogoče katera prepisala sestavine teh živih vitaminov? 

Maybe we're not supposed to be happy. Maybe gratitude has nothing to do with joy. Maybe being grateful means recognizing what you have for what it is. Appreciating small victories. Admiring the struggle it takes to simply be human. Maybe, we're thankful for the familiar things we know. And maybe we're thankful for the things we'll never know. At the end of the day, the fact that we have the courage to still be standing is reason enough to celebrate.
0
Nazaj na vrh
Ninque
Starost: 42Pridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 565Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. avg 2013 22:13
Povezava do prispevka

Evo, sestavine Natura Siberica vivid vitamins:

Aqua, Glycerin, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pulmonaria Officinalis Extract, Achillea Asiatica Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Hesperis Sibirica Flower Extract, Pinus SibiricaSead Oil Polyglyceryl-6 Esters, Rosa Canina Fruit Oil, Vaccinium myrtillus Seed Oil, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Helianathus Annus (Sunflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Xanthan Gum, Gellan Gum, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glyocosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glyocosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Lactose, Cellulose, Iron Oxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Titanium Dioxide, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcochol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citronellol, Hexy Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Lmonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl lonone.

Bolje ispasti glup nego iz aviona :)
0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. avg 2013 14:19
Povezava do prispevka

...

Nazadnje urejal/a Cheeks 19. sep 2019 17:15; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2013 17:29
Povezava do prispevka

Jaz sem kupila zgoraj omenjeno nočno kremo za obraz (Snow Cladonia), zaenkrat se mi super obnese, hitro vpije n ni mastna, embalaža je pa super pumpica. Jo kombiniram z mojimi običajnimi olji, ki so mi bili ob spremembi vremena premalo.

Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
Tincaaa
Starost: n/aPridružen: 3. jul 2008Prispevkov: 222Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2013 18:03
Povezava do prispevka

A se katera kaj spozna na sestavine teh izdelkov? Jaz sploh ne vem, kaj so to neke čudne rastline (npr. v živih vitaminih zgoraj), nisem nič kaj našla na netu.

Me pa mika kakšen tonik, živi vitamini ter šampon/balzam.

0
Nazaj na vrh
Aislinn
Starost: 35Pridružen: 25. jun 2012Prispevkov: 71Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2013 21:15
Povezava do prispevka

Na sestavine se tudi jaz ne spoznam...vendar meni super odgovarjajo. Tale serum jaz bolj uporabljam za obraz, predvsem zvečer pod kremo. Koža superduper mehka in gladka. Srčno upam, da niso kakšne čudne in škodljive sestavine, ker bi se od njega kar težko ločila. Sicer je dober tudi za telo, koža postane prav tako super mehka in navlažena. Pa še v trenutku se vpije in se lahko takoj oblečem.

Če ne moreš pomagati, nagajaj! Važno je, da si zraven.
0
Nazaj na vrh
Ninque
Starost: 42Pridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 565Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2013 21:26
Povezava do prispevka
Dow, jaz zdaj to nocno kremo snow cladonia uporabljam kak meswc in sem vsak dan bolj navdusena. In Aislinn jaz bi se tudi od te kozmetike tezko locila. Drugace je pa moja rutina: zjutraj zivi vitamini + Alva sensitive bb krema, zvecer pa Natura Siberica tonik in nocna krema. Enkrat tedensko si pred obicajno vecerno rutino naredim piling (tudi od Nature Siberice) in takrat je koza reees ekstra mehka. Komaj cakam da porabim se nekatere druge stvari, da grem spet v nabavo. Ampak to bo pa ze za v temo nega telesa in las. Samo upam da Tus ne bo nehal uvazati te znamke, ker jo jaz zaenkrat obozujem.
Bolje ispasti glup nego iz aviona :)
0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2013 23:02
Povezava do prispevka

^ meni je zaenkrat super, je nekje za normalno do mastno kožo, za suho bo premalo. 

Kakšni se ti pa ti vitamini zdijo? Sem jih tudi opazila na stojalu, samo so se mi tiste bleščice malo smešne zdelesmiley

Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
Ninque
Starost: 42Pridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 565Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2013 1:28
Povezava do prispevka
Bleščice se na koži nič ne poznajo oz. vidijo. Je pa tako kot je Aislinn rekla- pustijo mehko kožo in tak prijeten občitek. Jaz jih uporabljam za obraz, običajno jih nanesem pred obarvano/bb kremo ali pa samostojno (včasih ne dam nič drugega na obraz). Za mojo nezahtevno kožo so čisto dovolj hranilni in vlažilni tudi samostojno.
Bolje ispasti glup nego iz aviona :)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Natura Siberica - nega obraza
Stran 1 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.