- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

, pridružuje se ji Groharjeva, s takimi ostrimi, moškimi potezami obraza ji tale fru fru (nestrokovno narejen) niti slučajno ne pristoji. Tale tretja zraven, Zverova, je pa sploh poglavje zase. Na vse možne showe se je prijavila pa nikjer ni bilo nobenega napredka, nevem zakaj ne obupa že? Aja oops, titulo miss Playboya ji je končno ratalo osvojiti...samo to pa ni tako težko, ko je pa edini pogoj minimalni obseg košarice C in "nesramežljivost". Je hodila vzporedno z Almo iz Bara po pisti in zdej se zdi sama sebi neverjetna zmagovalka in teli mediji, kateri jim namenjajo tolikšno pozornost
...svaka jim čast. Ma res nevem kaj je s to žensko. Naj se loti kakšne koristne stvari, kot je šola in nekaj zares naredi iz sebe, ne pa da ji je edina skrb ali bo osvojila še kakšno neumno titulo....

ja ni kaj, multipraktik 

, ampak če si ena miss Slovenije ne more privoščit, da ji en frizer odseka tisto spredaj, potem pa res nevem. Al je bila samo tolk neučakana in se je hotla takoj videt, kako zgleda s frufrujem...
oz. pravzaprav imam zdaj prečko ker ga spenjam 

. o scenaristu, režiserju in kamerah ne bi izgubljala besed. katastrofa. tudi Jure Godler se je očitno malo preveč prevzel in nima več nobenega filtra za to, kaj je primerno v kateri situaciji.
in je bila tudi moja edina favoritka. se mi je pa zdelo, kot da je vedela že vnaprej, nosila se je zelo kraljevsko in tudi ni bila čisto nič presenečena ob razglasitvi. no, meni je vseeno, ker sem z izborom (enkrat za spremembo!) zelo zadovoljna.
in je bila tudi moja edina favoritka. se mi je pa zdelo, kot da je vedela že vnaprej, nosila se je zelo kraljevsko in tudi ni bila čisto nič presenečena ob razglasitvi. no, meni je vseeno, ker sem z izborom (enkrat za spremembo!) zelo zadovoljna.si napisala, kot da bi jaz govorila :)
Sem pa bila full presenečena, da je naša Prekmurka zmagala (vem, sem že napisala v drugi temi)
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...