Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Miss Slovenije 2006 in 2007

Pojdi na stran 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2006 18:20
Povezava do prispevka
Meni že od začetka ni nobena od njiju lušna. Ta frizura pa make up pa Sanji niti malo ne paše.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:22
Povezava do prispevka
Baby je napisal/a
Ja itak so vse po lepotnih operacijah kotn transvestiti.

Se strinjam.  
že Rebeka je meni prav , pridružuje se ji Groharjeva, s takimi ostrimi, moškimi potezami obraza ji tale fru fru (nestrokovno narejen) niti slučajno ne pristoji. Tale tretja zraven, Zverova, je pa sploh poglavje zase. Na vse možne showe se je prijavila pa nikjer ni bilo nobenega napredka, nevem zakaj ne obupa že? Aja oops, titulo miss Playboya ji je končno ratalo osvojiti...samo to pa ni tako težko, ko je pa edini pogoj minimalni obseg košarice C in "nesramežljivost". Je hodila vzporedno z Almo iz Bara po pisti in zdej se zdi sama sebi neverjetna zmagovalka in teli mediji, kateri jim namenjajo tolikšno pozornost...svaka jim čast. Ma res nevem kaj je s to žensko. Naj se loti kakšne koristne stvari, kot je šola in nekaj zares naredi iz sebe, ne pa da ji je edina skrb ali bo osvojila še kakšno neumno titulo....
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:28
Povezava do prispevka
alexa je napisal/a, pridružuje se ji Groharjeva, s takimi ostrimi, moškimi potezami obraza ji tale fru fru (nestrokovno narejen) niti slučajno ne pristoji.
sem glih včer brala , da se je sama postrigla...
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:35
Povezava do prispevka
Torej je že v frizerske vode zašla. Je pa res vsestranska.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:37
Povezava do prispevka
ja ni kaj, multipraktik
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:37
Povezava do prispevka
Mogoče bo pa odprla svoj frizerski salon.Saj,če ima Rebeka svojo znamko perila,zakaj pa ne
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:49
Povezava do prispevka
Aham in pol bomo hodile naokrog s frufruji a la špageti.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 9:58
Povezava do prispevka
Maa smo zlobne , ampak če si ena miss Slovenije ne more privoščit, da ji en  frizer odseka tisto spredaj, potem pa res nevem. Al je bila samo tolk neučakana in se je hotla takoj videt, kako zgleda s frufrujem...
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 12:02
Povezava do prispevka
ČELADARKA
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2006 12:10
Povezava do prispevka
Mene je ostrigla frizerka in tam je izgledalo super sedaj mam pa "čelado" kot je rekla raketa  oz. pravzaprav imam zdaj prečko ker ga spenjam Big smile
0
Nazaj na vrh
Ninja
Starost: n/aPridružen: 30. maj 2004Prispevkov: 838Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2007 23:00
Povezava do prispevka
Prireditev Miss Slovenije 2007 je bila vsaj zame čista katastrofa. So mislili, da so smešni, pa se nihče v dvorani ni smejal. Prav mukotrpno jih je bilo gledati.

Scenarist Miha Šalehar res nima v glavi vseh čistih!

Miss mi je še kar všeč.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2007 23:07
Povezava do prispevka
A Miha je to pisal...joj groza, sem spremljala samo male odlomke, ker ni bilo za gledat (kljub kvaliteti Godlerja in Balmazoviceve). Pa kaj ima Kopitar za iskat na miss mi tudi ni jasno, za moje pojme ima on ze 3x pretecen rok (pa brez zamere), se lepo odraza nasa politika.

Drugace mi je pa tudi miss kar vsec, kul mi je ze to, da ni zmagala Maja, ki je pobrala dva naslova s strani gledalcev+bralcev, ampak za moje pojme samo zato, ker jo folk pac pozna. Saj je lepa, samo ne pa spet tako zelo (IMHO).
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2007 23:31
Povezava do prispevka
tale prireditev za Miss Slovenije je bila pa najbolj abotna stvar, kar sem jih videla na TV v zadnjem času . o scenaristu, režiserju in kamerah ne bi izgubljala besed. katastrofa. tudi Jure Godler se je očitno malo preveč prevzel in nima več nobenega filtra za to, kaj je primerno v kateri situaciji.

misica pa je prava lepotica in je bila tudi moja edina favoritka. se mi je pa zdelo, kot da je vedela že vnaprej, nosila se je zelo kraljevsko in tudi ni bila čisto nič presenečena ob razglasitvi. no, meni je vseeno, ker sem z izborom (enkrat za spremembo!) zelo zadovoljna.
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
ana
Starost: 46Pridružen: 8. feb 2004Prispevkov: 4094Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 0:13
Povezava do prispevka
Groteskna, grozljiva prireditev kakršne na tv ne pomnim. Punce so bile degradirane, popolnoma  odrinjene. Vsa pozornost je bila usmerjena v voditelja. Sicer vso spoštovanje Godlerju, a tokrat mu ga žal ne morem izreči.

Miss je prireditev, ki potrebuje glamur in spektakularnost pravljice. Kaj ko bi si enkrat naši televizijci ogledali kakšen italjanski izbor?
Ne jokaj za soncem, ki je zašlo. Zaradi solza ne boš videl zvezd.
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 40Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 0:20
Povezava do prispevka

Malina je napisal/a

misica pa je prava lepotica in je bila tudi moja edina favoritka. se mi je pa zdelo, kot da je vedela že vnaprej, nosila se je zelo kraljevsko in tudi ni bila čisto nič presenečena ob razglasitvi. no, meni je vseeno, ker sem z izborom (enkrat za spremembo!) zelo zadovoljna.

si napisala, kot da bi jaz govorila :)

Sem pa bila full presenečena, da je naša Prekmurka zmagala (vem, sem že napisala v drugi temi)

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Miss Slovenije 2006 in 2007
Stran 13 od 15
Pojdi na stran 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.