Danes sem gledala prijateljsko tekmo Slovenija - Avstralija in se mi zdi pošteno, da ima tudi nogomet oz. slovenska reprezentanca (in z njo povezani dogodki) posebno temo na forumu. Slovenija se je namreč prebila med najboljšo dvajseterico na svetu -> Fifa ranking. To je res super dosežek za nas

Počasi se bodo začele tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo, v katerih se bo naša reprezentanca borila za napredovanje. Po opravljenemu žrebanju je pristala v skupini C skupaj s Ferskimi otoki, Srbijo, Estonijo, Italijo in Severno Irsko.
Po ogledu današnje tekme, ki je bila meni osebno zelo zanimiva, mislim, da imajo kar veliko možnosti za napredovanje, čeprav je po mnenju strokovnjakov dobila zelo težko skupino -> komentar na sotekmece je tukaj.
Poleg tega, da se bo današnja tekma zapisala v zgodovina kot prva tekma, ki se je odigrala v novem stadionu v Stožicah, je super, da se bo zapisala z zmago 2:0 proti Avstraliji

Boste spremljale kvalifikacije in navijale za naše fante, da jim ponovno uspe nekaj kar si pred časom nismo upali niti sanjati?