Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kvalifikacije za EP 2012 v nogometu

amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. avg 2010 1:11
Povezava do prispevka
Pozdravljene

Danes sem gledala prijateljsko tekmo Slovenija - Avstralija in se mi zdi pošteno, da ima tudi nogomet oz. slovenska reprezentanca (in z njo povezani dogodki) posebno temo na forumu. Slovenija se je namreč prebila med najboljšo dvajseterico na svetu -> Fifa ranking. To je res super dosežek za nas
Počasi se bodo začele tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo, v katerih se bo naša reprezentanca borila za napredovanje. Po opravljenemu žrebanju je pristala v skupini C skupaj s Ferskimi otoki, Srbijo, Estonijo, Italijo in Severno Irsko.
Po ogledu današnje tekme, ki je bila meni osebno zelo zanimiva, mislim, da imajo kar veliko možnosti za napredovanje, čeprav je po mnenju strokovnjakov dobila zelo težko skupino -> komentar na sotekmece je tukaj.
Poleg tega, da se bo današnja tekma zapisala v zgodovina kot prva tekma, ki se je odigrala v novem stadionu v Stožicah, je super, da se bo zapisala z zmago 2:0 proti Avstraliji

Boste spremljale kvalifikacije in navijale za naše fante, da jim ponovno uspe nekaj kar si pred časom nismo upali niti sanjati?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kvalifikacije za EP 2012 v nogometu
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu