Letos je kar preveč barvno pisane izbire in je težko izbrati najlepše... Ste že začele z nakupom, ogledovanjem letošnjih kolekcij?
Moja včerajšnja NP (Phax)
vir: besamemucho.si
Letos je kar preveč barvno pisane izbire in je težko izbrati najlepše... Ste že začele z nakupom, ogledovanjem letošnjih kolekcij?
Moja včerajšnja NP (Phax)
vir: besamemucho.si
Oooo... Kako lepe kopalke!
Uf res so lepe kopalke! Sam so tud cene kar zasoljene.
Diddlina, poglej na viru, ki ga je Demy navedla.
Lepe so ja, je pa tudi mene minilo, ko sem pogledala cene
Jaz sem si ene tudi nagledala, ampak dejansko jih sploh ne rabim, tako da....ne bo nič....
Mi pa niso všeč kroji, moderni letos in lani - modrček tega tipa.......(brez naramnic).
^^ meni so pa čisto luštne te, od katerih si dala povezavo
Saj so, ampak niso primerne za vsak tip oprsja/postave.
Za kateri tip oprsja in postave so primerne po tvojem mnenju? zanima me, ni provokacija, ker sama nimam ravno razvitega čuta za estetiko in zato sem bolj nevedna glede teh stvari, vsaj zaenkrt še.
V bistvu ne vem. Vem samo, da so na meni čudne. Imam kar precej podprsnega obsega (80), ne veliko košarico, pa sem tisti tip, ki rabi modrček s samo taozko povezavo med košaricama, vsi drugi tipi modrca mi ne stojijo ok. To je odvisno od tega, kako imaš "postavljene".
Po moje ta tip kopalk dobro stoji drobnim puncam (majhen obseg), z manjšimi košaricami, in da imajo oprsje "skupaj", če ves kaj mislim.
Jaz sem lani kombinirala zelen modrček pa črne hlačke, oboje iz H&M in mi je oboje super stalo.. hlačke sem dobila za 5e, in so bile dejansko dobre - dokler jih nisem uspešno izgubila. In sedaj sem že dva meseca na lovu za novimi hlačkami, črnimi ali v isti temno zeleni barvi.. pa nič.. vse kar probam je premajhno, preveliko ali pa čudnega kroja.. ne dam pa 30e samo za hlačke ki jih oblečem največ 1x v celem poletju, ali 1x v dveh letih.. prosim za kakšno mnenje ali izkušnje kje bi najlažje našla kaj zame primernega, črne hlačke, bolj klasičen kroj do brazilke kroj, pač ne preveč odprt - mehek rob, ne elastičen in z šivom?
Casandra, v Calzedoniji imajo veliko izbiro hlačk, bolj klasične, pa s trakci, mislim da tudi brazilke. Videla sem jih tudi v črni barvi, imajo pa kar nekaj različnih barv.. Jaz imam klasične, bile so 15€.
Hvala za predlog, bom šla letos še enkrat poskusit tja. Lani nisem našla številke zase in se mi je kar zamerila Calzedonia.. probala sem tudi dve do tri številke večje hlačke od običajne št. perila pa je zgledalo grozno...
Jaz bom verjetno letos posegla po Liscinih. Nekaj kopalk imajo prav luštnih.
Jaz sem se nekaj dni nazaj kar konkretno namučla, da sem našla kopalke. Celjski H&M ima bolj bogo (že izropano) izbiro, potem sem našla ene v Calzedonii - predvsem modrc mi je bil všeč, ampak 50 € pač ne dam za kopalke (za tistih parkrat, ko se bom skopala). Lušne imajo tudi v Etamu, ampak spet cena . Gledala sem tudi v Lisci - so pa tudi bile dobrih 50 €.
No, na koncu sem nekaj skombinirala v H&M-u (za zgornji in spodnji del sem plačala 18 €), za tistih nekaj dni bojo ok.
Jaz jih vedno najdem v Calzedonii, ne glede na to, ali obiščem dve ali pet ostalih trgovin. Imajo precej izbire, modeli so dobre, kvaliteta pa tudi.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...