Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

KOPALKE 2006 :-)

Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
_pety_
Starost: n/aPridružen: 25. dec 2004Prispevkov: 443Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 22:32
Povezava do prispevka
Meni je pa všeč, če ima tip široke kopalke, enih 10 cm nad koleni. Oprijete boksarice so mi pa všeč samo kot spodnje perilo.

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 12:16
Povezava do prispevka
image file name: 2kc2bd39d23f.jpg

image file name: 2k199d65cae6.jpg

image file name: 2kb956535f0d.jpg

image file name: 2k20c66b900c.jpg

image file name: 2k6858f1ea00.jpg

image file name: 2k8af1dcba2b.jpg

image file name: 2k8fd46a6991.jpg
0
Nazaj na vrh
VaNnY
Starost: n/aPridružen: 26. maj 2005Prispevkov: 483Kraj: somewhere between heaven and hell ;)Status:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 16:06
Povezava do prispevka
 Ufff druge, četrte pa pete so pa res hude...
so te kopalke od kake firme al si kr tko našla?
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 18:49
Povezava do prispevka
V.Secret
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 19:01
Povezava do prispevka
alexa zdej nas pa nehi dražit s to VS Smile

tak modrček imam jaz najrajši, pa najlepše mi stojijo v takšnem Smile

image file name: 2k8fd46a6991.jpg
te so pa prou hot Smile takoj bi jih imela!
0
Nazaj na vrh
loti
Starost: 40Pridružen: 12. dec 2005Prispevkov: 721Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 20:01
Povezava do prispevka
prve kopalke so ful lepe gita! Točno tak kroj iščem. Drugače pa sem
cedila sline na liscini spletni strani. Letos imajo veliko lepih
modelov kopalk, veliko jih ima podoben kroj kot na prvi slikici.Slikic
mi žal ni uspelo prilimat. Pa njihove kopalke niti niso tako drage (sp.
perilo pa zelo).

Bo treba iti malo sprobat. A so v trgovinah že začeli prodajati nove modele kopalk?
Iz izkušenj se učimo.
0
Nazaj na vrh
aidka
Starost: n/aPridružen: 21. maj 2005Prispevkov: 389Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. mar 2006 18:54
Povezava do prispevka
V ponedeljek sem bila v Calzedonii in so že imeli nove modele kopalk, prodajalka je rekla, da prihajajo vsak teden, aprila bojo imeli pa že itak čisto polno Big smile
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 22. mar 2006 19:05
Povezava do prispevka
   komaj čakam na katalog, da ga potem v miru doma pregledam Big smile
0
Nazaj na vrh
mojc
Starost: n/aPridružen: 19. maj 2005Prispevkov: 146Kraj: okolica CeljaStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2006 8:06
Povezava do prispevka
Sama imam zgornji del 75A, zanima me kakšne kopalke si omislite tiste , ki imate podobno velikost (beri malo  ). Se odločite za podložene ali kr navadne košarice? Sama sem videla zgornji del na "trikotnik" (pride lepo, ampak malo). Sama oklevam med podloženimi in kr "trikotniki", podloženi mi niso udobni in ne počutim se dobro na kolesu in npr ko igramo badbinton. Se dobijo podloženi "trikotniki" tudi?

Hvala
Sreča na vrvici...
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 31. mar 2006 10:41
Povezava do prispevka
mojc, jaz imam take s podlozenimi "trikotniki", kupljene dve leti nazaj v benetonu. sicer ti podlozeni trikotniki ne naredijo takega efekta kot klasicen modrcek s podlozenimi kosaricami, ampak bolje kot nic je pa vseeno (tudi jaz sem nesrecnica s 75A).
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
mojc
Starost: n/aPridružen: 19. maj 2005Prispevkov: 146Kraj: okolica CeljaStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2006 12:36
Povezava do prispevka
Ahh ja, sem že prebolela, da bi imela večje prsi. To mine z leti, saj pri meni je. Kaj mi pomaga push up, geli; kjer so moje prsi videti lepše, večje; če pa se v njih ne počutim dobro.
Veliko rajše imam male trikotničke, kjer mi je udobno in lahko letam, kolesarim itd, na plaži sem itak brez, ljudi okrog ni.

Hvala rene.

Sreča na vrvici...
0
Nazaj na vrh
saš
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2005Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2006 14:21
Povezava do prispevka
Pozdravljene!
Ali mislite, da bi v Calzedonii imeli tudi kopalke za suhice z večjimi prsmi ( 80C, 75D )? Z iskanjem kopalk imam namreč zelo velike probleme, saj do sedaj še nisem najdla takih, ki bi mi dobro stale in kaj šele, da bi mi bile tudi lepe. Vedno vse nekje nekam leze, stalno si jih popravljam... ( nazadnje sem jih kupila v H&M, ampak to ni to ). Kakšne ideje? Ali so kopalke na sliki primerne za velike prsi? Ta model mi je namreč zelo všeč. Hvala za kakršnokoli pomoč.

Lp, Saša
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 31. mar 2006 14:47
Povezava do prispevka
mislim, da se tudi v calzedonii da dobit kopalke za večje prsi (za 80C mislim, da sploh nebi smel bit problem, je pa res, odvisno od tega, koliko te je spodaj, če moraš za spodaj vzet I, potem je res malo problem) ... izbrati moraš namreč model s primernim modrčkom. imajo pa modele na trakce in trikotničke za totalne suhice Smile pa tudi drugačne modele kopal, jaz moram še enkrat povedat, da sem zelo zadovoljna in da sem do sedaj samo tam našla kopalke, da so mi res pasale, ker imam drugače fobijo Wink pred tem, da se moram spravit v kabino pomerjat kopalke

taki modeli, ki se zavezujejo za vratom in zadaj za hrbtom, so tudi zelo fajni, ker si lahko lepo nastaviš obseg, ki ga rabiš pa tudi za vratom si zavežeš toliko, da te ne reže in toliko, da nimaš povešenih prsi ... edino vprašanje je, kako bi ti bilo zavezovanje za vratom kaj udobno, če imaš slučajno malo težje prsi ...

drugače pa poskusi poiskati tak model kopalk, kjer se zgornji in spodnji del prodajata posamezno ... tudi v calzedonii imajo vsako leto nekaj takšnih kopalk.
0
Nazaj na vrh
saš
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2005Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2006 15:27
Povezava do prispevka
Hvala za pomoč. Bom šla pogledat. In ja, je problem pri spodnjem delu ( konf.št.36 ). Bomo videli. Res si želim imeti enkrat kopalke s trikotnim zg. delom in da zgledajo lepo. Pa da mogoče še malo pomanjšajo... Samo še voljo in pogum rabim za razno pomerjanje.
V katalogu La redoute sem tudi videla take kopalke ( na sliki ), ki naj bi bile kao ojačane in so tudi za večje prsi, samo si jih ne upam naročiti. Bom najprej probala v Calzedonii.

Lp, Saša
0
Nazaj na vrh
MK
Starost: 44Pridružen: 1. dec 2005Prispevkov: 183Kraj: Kjer se počutim enkratnoStatus:Offline
Objavljeno: 5. apr 2006 11:54
Povezava do prispevka
Čao Saš,

kako sm jst vesela, da nisem edina s tem problemom..Tudi sama nosim košarico D. Ampak ne glede na velike prsi imam vseeno sama zelo rada bikinke..Res je da je vrat malo obremenjen, ampak mi je všeč, ker si jih sama reguliram kot mi paše (ker se zavežejo na vratu).

Edino kar moreš paziti je da košarice niso podložene in da so vrvice malo širše, ker drugače izgleda full grdo (kar na malih prsih zgleda seksi zgleda na velikih prostaško). Zadnje kopalke ki si jih nalepila ne bodo toliko primerne, mislim pa da bi zgornja slikica (zeleno-rumene kopalke s trakci-full so hude) bila že bližje k temu, da bi fajn zgledale na velikih prsih.

Sedaj še samo čakam, da najdem kje bikinke ki imajo kost samo na spodnjem delu pod prsmi, da mi malo razbremenijo hrbet, pa bom našla kar iščem.

Pa še nekaj..Calzedonia ima zelo lepe modele, a vseeno premajhne zame. Triumpf, Lisca, Seafolly..to so znamke ki izdelujejo tudi bikinke večjih košaric in manjših obsegov..
Besede so prva in osnovna predigra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
KOPALKE 2006 :-)
Stran 9 od 33
Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.