ti tam ni nič všeč?- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

ti tam ni nič všeč?
tuki pa sem bla so mi pa vse talepo pobrali že
kje ša si jih ti kupila? v Ita? 

. Par vzorcev je pa vedno zato, ker morajo biti prav posebej narejeni, živi, da prevarajo oko in se ne opazi, da so luknjičaste, posledično pa ni izbire. Če mi ne bi bil vzorec tako všeč, bi jih že zdavnaj vrgla stran.
. Če želiš porjaveti brez črt je itak najboljše, da si brez 
). Mislim, da če ti ni vzorec res nekaja posebnega - zazradi česar sem jih jaz kupila - jih je brezveze kupovat, ker pod njimi ne porjaviš oziroma nikoli ne toliko kot tam, kjer koža ni pokrita.

pol je pa najboljš da grem kar na nudistično plažo... da bom povsod rjava...pa tolk so delal reklamo za te kopalke, da si kao isto rjav če jih maš na seb...sj te reklame butaste...
Na koncu sva obupali in šli pogledat še k Beti. Letos res ni moje leto. Gledam in gledam, nobene mi niso všeč. Vendar sem na srečo opazila kopalke, ki so bile skrite za drugimi. Zadnje. In na srečo celo moja številka.
Odidem v kabino, jih oblečem... Kot ulite. Pa še znižane so bile in prav nič drage.
In zdaj moje nove kopalke, ki se imenujejo Kroga (ali nekaj podobnega), že čakajo v potovalki. Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...