Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

KOPALKE 2006 :-)

Pojdi na stran 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 16. jul 2006 20:27
Povezava do prispevka
vanny, jaz imam C in sem si brez problemo izbrala zgornji (in spodnji) del v calzedonii  ti tam ni nič všeč?
0
Nazaj na vrh
VaNnY
Starost: n/aPridružen: 26. maj 2005Prispevkov: 483Kraj: somewhere between heaven and hell ;)Status:Offline
Objavljeno: 17. jul 2006 10:06
Povezava do prispevka
Hm ma nisem še bla v Italiji, veš  tuki pa sem bla so mi pa vse talepo pobrali že  kje ša si jih ti kupila? v Ita?
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 17. jul 2006 10:12
Povezava do prispevka
ne, v celju v calzedonii (tu so dve) pa v lj tudi lahko pogledaš Wink
0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 40Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 21. jul 2006 21:45
Povezava do prispevka
Jaz sem pa že nekaj cajta videla reklamo za kopalke, da čeprav si oblečen v njih, si lepo porjavel. Sam pojma nimam kje bi se dal kj tole najdt. Pa tko da bi biv kkšen dober model, ne kot za stare mame.
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 21. jul 2006 21:48
Povezava do prispevka
ja, te kopalke obstajajo, se spomnim, da so punce rekle, da se jih da dobit tudi v emporiumu.

je pa problem, da so ponavadi nek klasičen model, v enem, dveh, mogoče treh vzorcih.
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 21. jul 2006 23:08
Povezava do prispevka
Iry, jaz imam te kopalke, imenujejo se pa solarke. Nisem pod njimi za moje pojme nič rjava (pa kar hitro porjavim), morda eno minimalno nianso. Je pa res, da jaz menjam kopalke, ne nosim 14 dni skozi enih, ampak jih na 2, 3 dni zamenjam (imam pa troje, ene solarke). Model so bikinke, lep. Blago je nekaj posebnega, luknjičasto (da porjaviš, ampak jaz ne), vendar me moti, ker ni prav nič elastično in se rado zgodi, da ti spodnji del zadaj visi kot bi imel polne hlačke, kar je meni osebno prav. Par vzorcev je pa vedno zato, ker morajo biti prav posebej narejeni, živi, da prevarajo oko in se ne opazi, da so luknjičaste, posledično pa ni izbire. Če mi ne bi bil vzorec tako všeč, bi jih že zdavnaj vrgla stran.

Jih bom jutri slikala z web camom, za predstavo.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2006 9:04
Povezava do prispevka
Jaz sem jih tudi že gledala (v maxiju). Res so zelo pisani vzorci, kar seveda morajo biti. So pa tudi precej drage. Redna cena okrog 12-15 k, kako je zdaj na razprodajah pa nevem.

Zaradi cene se takrat nisem odločila za njih, zdaj se mi pa več ne zdi, da bi jih kupila - tudi glede izkušenj drugih deklet vidim, da niso nevem kaj . Če želiš porjaveti brez črt je itak najboljše, da si brez 
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2006 9:20
Povezava do prispevka
Jaz sem na znižanju v Sport 2000 dala zanje 6000 tolarjev (dvakrat, ker so mi prve ukradli, ko sem jih imela prvič gor image file name: 2k3dfd5a7d56.gif). Mislim, da če ti ni vzorec res nekaja posebnega - zazradi česar sem jih jaz kupila - jih je brezveze kupovat, ker pod njimi ne porjaviš oziroma nikoli ne toliko kot tam, kjer koža ni pokrita.

Še slikica mojih:
Se pa zelo slabo vidi, v resnici so bolj zelene, vzorec je pa kot bi se prekrivali listi v kakšni džungli. Vzorec je res krasen, zato mi ni žal, da sem jih kupila. Jih pa ne bi še enkrat, ker vzorec pač ni dovolj (že omenjeni problemi z blagom in pa ni porjavitve, ki jo obljubljajo in zaradi nje navijejo ceno). Aja, še en velik plus: zelo zelo hitro so suhe
image file name: 2k8a2a44d34a.jpg

You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2006 17:27
Povezava do prispevka
Jaz pa iščem kopalke v takšni barvi kot so tele. Če je katera videla
kopalke v taki barvi, prosim, naj napiše kje, da grem pogledat. Morajo
biti dvodelne in enobarvne.

0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2006 8:57
Povezava do prispevka
Jaz sem jih videla od znamke Triumph in sicer v spodnji etaži emporiuma, vendar je bila izbira že bolj slaba.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2006 13:52
Povezava do prispevka
Hvala, a spodnja etaža je tista hala pod Emporiumom? Tam pa res nisem
bila že skoraj eno leto, pa sem skoraj 2x na teden v BTC. V Emporium še
grem, spodaj pa ne. Bom šla pogledati, če jim je še kaj ostalo.
0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 40Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2006 18:20
Povezava do prispevka
Hm....pol je pa najboljš da grem kar na nudistično plažo... da bom povsod rjava...pa tolk so delal reklamo za te kopalke, da si kao isto rjav če jih maš na seb...sj te reklame butaste...
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 24. jul 2006 8:17
Povezava do prispevka
Dina, ja spodnja etaža je tista hala pod emporiumom. No, upam, da boš kaj našla.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 35Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2006 17:36
Povezava do prispevka
Jst sem si letos kupila kopalke v beti in sicer kiroma(roza z metuljem) in petra(navadne oranžne bikinke)
0
Nazaj na vrh
Ancyka
Starost: 35Pridružen: 3. jul 2005Prispevkov: 446Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2006 19:00
Povezava do prispevka
Sem šla včeraj v Naklo malce pogledat v Nancy. Vsako leto sem tam dobila kopalke, a mogoče sem bila letos res malce pozna. Sprva nisem videla nobenih, ki bi mi takoj padle v oči, kasneje pa ugotovila, da katerekoli so mi všeč, ali nimajo več moje številke ali pa je sploh niso imeli. Sigurno sem bila tam več kot eno uro. Mami je počasi že zgubljala živce, a mi je vseeno pomagala. V kabino mi je nanosila nešteto kopalk, a nobene mi niso bile prav. Groza  Na koncu sva obupali in šli pogledat še k Beti. Letos res ni moje leto. Gledam in gledam, nobene mi niso všeč. Vendar sem na srečo opazila kopalke, ki so bile skrite za drugimi. Zadnje. In na srečo celo moja številka.  Odidem v kabino, jih oblečem... Kot ulite. Pa še znižane so bile in prav nič drage.  In zdaj moje nove kopalke, ki se imenujejo Kroga (ali nekaj podobnega), že čakajo v potovalki.
So stvari, ki bodo vselej močnejše od časa in daljave. Globje od jezikov in navad. Kot je slediti svojim sanjam in se spoznavati. In deliti z drugimi čarobnost, ko jo odkrijemo...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
KOPALKE 2006 :-)
Stran 33 od 33
Pojdi na stran 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.