Bila v Calzedonii in zaenkrat ni še nič kar bi bilo primerno za večje prsi. Probala sicer sem nekaj modelov, ampak to je bilo daleč od tega, da je dobro zgledalo.
Candy z veseljem bi naročila kopalke pri Victoria s secrets, ker so več kot lepe, ampak si resnično ne upam. To pa zato, ker je sedaj po trgovina že kar nekaj kopalk, ki naj bi imele C, D košarice pa se komaj spravim v njih ( nazadnje pri bikinikah brez kosti od Triumfa ). Mislim, da bi bilo zelo veliko menjavanja kopalk pri VS. Prej potem kakšen Otto, Neckermann...
MK za tiste kopalke sem nekako vedela, da to ne bo to, ampak glede na to, da so v katalogu omenjene kot za večje prsi, sem vseeno nekako upala.
Pred kratkim sem bila v Emporiumu in sem probala kar nekaj modelov. Sicer kopalke še prihajajo, ampak nekaj nove robe pa že je. Najbolj so mi ustrezale kopalke znamke Huit ( na spletni strani imajo tudi bikinike s kostjo ), sicer dost drage, ampak, če bi najdla ustrezne... Pa tudi Skiny niso bile tako slabe, samo nimajo bikinik zame, samo navadne s kostjo. Sem pa nekje prebrala, da so za velke prsi primerne kopalke z vzorci. Nikakor pa ne temne (do sedaj sem namreč iskala samo črne, ker naj bi ta barva pač optično zmanjšala razne obsege, ampak če sedaj pomislim, gllih ni bilo tako videti. Svetla koža, naenkrat pa črna gmota

).
Letos sem si obljubila, da bom našla kopalke in to še lepe!!