na internetu ni niti polovica vseh kopalk, ki jih imajo v trgovini, sem bila včeraj tam ... vzela sem tudi katalog, možno, da tudi v katalogu niso vse, ker v trgovini jih je res ogromno in se sigurno za vsakega kaj najde

res pa je, da so nekatere barve v živo drugačne ... jaz sem bila razočarana nad tistimi zelenimi s krogci, ki sem jih prilepila kot meni všečne ... ker so sicer krogci res zeleni, podlaga je pa skoraj črna in ne tako svetla kot na sliki.
v glavnem je treba it pogledat in probat ... niti ni nujno, da ti je vsak model prav ista številka, ker jaz sem lani pri njih vzela III, letos sem odprla škatlo enih kopalk velikost III in so bile hlačke full ogromne, v glavnem odvisno od modela ...če gre za bolj bikini model, potem jaz itak vzamem večje zaradi modrca, če gre za bolj običajni model, potem je treba pri njih vzeti malo manjšo številko - po mojih izkušnjah.
je pa res, da nekatere kopalke v živo zgledajo lepše kot na sliki, nekatere pa ravno obratno, v živo veliko slabše kot na sliki.
punce, kar v izvidnico