jaz sem pa včeraj malo za kopalkami gledala po trgovinah

in je kar veliko lepih v h&m-u so mi v oči padle ene turkizne čisto navadne bikinke ... zelo ugodna cena, vsak del po 1.800 sit.
potem sem šla v modiano, kjer imajo presenetljivo veliko lepih kopalk (presenetljivo zato, ker ponavadi tam res nisem našla nič zase) predvsem po dva modela črnih in belih kopalk od skiny-ja (cena kompleta - modrček in hlačke se sicer prodajajo posebej, je okrog 9.000 sit za komplet.
tudi od nancy je nekaj lepih modelov, ampak dragih ... tam okrog 15.000 sit.
pa v espritu imajo tudi en model (jaz sem ga videla v črni in rdeči barvi), cena tudi tam okrog 15.000 sit, modrček pa trikoten, vendar ne kot pri klasičnih bikinkah - na trakcih.
poleg tega, da je ogromno pisanih kopalk, ampak res ekstremno pisanih, se mi pa zdi, da je letos tudi več belih in črnih, kot druga leta. vem, da sem pred parimi leti iskala bele navadne kopalke in jih nikjer ni bilo, vse so imele vsaj še kako barvo za kombinacijo, no letos pa se dobi veliko lepih belih kopalk, pa kot sem že rekla tudi črnih ... mogoče letos moderno? če je lep model, pa meni tudi črne zgledajo zelo seksi ... predvsem tiste od skiny-ja, ki sem jih zgoraj omenila, so mi lepe: trikoten modrček črne barve kombiniran z belo črto v naramnicah modrčka in pa z belo črto v pasu hlačk ...
no toliko, malo poročila