-- Vincent Van Gogh

.
Se pravi vsaka streptokokna angina recimo!
Jaz se vedno na to spomnim, ko slišim kje, da je ženska prepričevala moškega, da je redno jemala KT, potem pa vseeno zanosila
.
. Grozljivka. Čisto sem že bila obupana in poskusila sem praktično vse. Potem pa sem nekaj raziskovala (in mislim da tako celo odkrila PL :)) in ugotovila, da imajo mogoče kaj pri tem tudi KT. V dveh letih, odkar jih ne jemljem več, sem imela zgolj eno vnetje, pa še tisto praktično takoj po prenehanju. 
.
. Meni je precej žal, da se ob začetku jemanja o stranskih učinkih nisem dovolj pozanimala, ampak nisem pričakovala, da ginekologi (vsaj po večini) promovirajo tabletke hujše kot herbalife. Ob prenehanju sem imela hude težave (sploh s kožo na obrazu) stanje se šele zdaj, po 2 letih, umirja. Pa nikakor nočem izpasti kot anti-propaganda, vsakemu svoje. Verjamem, da veliko žensk ob jemanju KT sploh nima težav (in sem jim po tihem tudi malo fouš), ampak vsekakor pa menim, da se je treba zavedati vseh potencialnih plusov in minusov, jih pri sebi postaviti na tehtnico ter sprejeti (do sebe in svojega telesa) odgovorno odločitev.

Grozno res. Grem na branje teme o kandidi. 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...