Gužva v H&M. Hotela probat par stvari, sem bila vesela, da sem našla, potem pa gužva čisto pred vsemi garderobami, jaz pa nimam časa pol ure čakat. Jao. Pa kaj so mislili s temi garderobami tudi ne vem. Bi prodali več, če bi jih bilo več.
^^ Imaš prav, je občutno premalo kabin. Meni je dan pokvaril profesor, ker je dal vprašanje na katerega nisem znala odgovoriti. ME tolaži dejstvo, da ni znalo odgovoriti vsaj 85% študentov, vendar mi to na žalost nič ne pomaga.
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
-da še zmeraj ni plače -da je z avtom nekaj narobe in ga bo treba peljat k mehaniku -da so vsi okrog mene že dobili dohodnino, samo jaz ne. Valda bom spet zadnja tam nekje oktobra!
Še vedno ne vem kaj bo z dopustom; sem pa šla še vido vprašat kako kaže z mojo dohodnino in ugotovila, da je bila poslana včeraj - ne vem če je to dobro ali slabo
J.Lo. meni je isto pisalo prejšnji teden, nič bat, boš dobila ziher prej. Saj so imeli vendar manj dela letos. Jaz upam, da dobim danes listek in grem iskat.