barbara22 je napisal/akeya

. itak da ti bo ratala, je tako enostavna in zelo okusna
Barb to je itak
najboljši recept za sacherco - meni je po tem receptu veeliiiko boljša, kot tista originalna iz Dunaja, resno.

Mene je samo strah, ker sem
eksperimentirala*, again! Nevem kdaj sem po receptu nazadnje čisto nardila, zdej samo upam, da mi je dokaj dobro uspelo.. zdej enkrat v kratkem bom že vedela.

*
Zmiksala par polovičk vloženih breskev, dodala marmelado, zavrela in vmešala malo gustina.. ampak js in gustin.. ojoj, res se bojim kakšno je tole. 
Pospravila in počistila sem živalski kotiček, delno preuredila zmešnjavo na stopnišču.. zdej pa z enim učem gledam slo1 in čakam Jinxe!

Sicer grem pa pospravit zmešnjavo v dnevni.. ajej.
Včeraj totalno prehlajena in čisto povožena (koomaaaj spacala torto), danes sem že skoraj ok.. in očitno v
klining mud 