Na Filozofsko v Lj ANG-SLO (nepedagoška!!! - da ne bo še kdo mislil, da bom prfoksa).
Jah lani sem bila na FF na prevajalstvu, pa nismo meli nič frej do božiča Ampak tam je res tempo za popizdit.
Hvala za pestke! Jah računaj če letim v sredo, pridem k njemu v četrtek zjutraj (ne živi v Londonu), in mava četrtek in petek in soboto. S tem, da on ne bi mogu četrtka pa petka frej uzet Je bolj tako tako. Če bojo dal pa cel teden frej, je pa mnogo boljše
Ja, razumem, razumem. Nic nisi prevec zakomplicirala, samo nastela moznosti . Well let's hope for the best! Ja na prevajalstvu je baje noro, sem se takuj nehala pritozevati nad mojimi izpiti, ko sem zvedela, da imajo tam 24 izpitov in vse za pogoj
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
Res je, prou si povedala. Kar pikce sem dobila, ko mi je kaka kolegica težila, da ima 7 izpitov In da potem bolj, ko se učiš tisto presneto italjanščino, slabše ti gre...čez 3 nisem spacala, pa sem bla dobra v iti. Pa sem rekla k vragu z vsem in grem samo na slo in ang. Na žalost se mi noben izpit ne prizna
Hvala punce za pesti. Sem se najavila in me je sprejel. Sem povedala, da rabim denar, da sem zadnjo plačo dobila aprilsko, poleg tega mi je pa zadnjič obljubil, da se bo pozanimal, kako bom lahko dalje delala, ker imam samo še za ta mesec napotnico. In potem mi je začel flancat, da se mora zmenit z računovodstvo, da ga je menjal in da zato zastoj pri plačah. Da bo vprašal, kako me lahko dalje plačuje in če sem pripravljena tud za redno vzet. No in v zadnjem stavku je pa še dodal, da nakazano bo pa ta teden. Boljše za njega! Jaz sem samo pribila-"a res? fino!!" Zdaj bomo pa videli...
Sicer me pa tako vročina kuha, da še komaj sedim...
Nazadnje urejeno 7. avg 2007 12:54; skupaj popravljeno 1 krat
Hvala punce. Jaz tudi močno upam, da bo, ker gredo moje zaloge že konkretno h koncu. Čeprav sem po vsem tem kar malce skeptična, da bo res v tem tednu, glede na to, da je že sreda...