Moj današnji dan je bil pa zelo pester, čeprav sem bila v bistvu ves čas doma oz. blizu doma. Dopoldne je bilo seveda treba peljat Teso na sprehod in mal pospravit po kuhinji, potem pa sem bila kar nekaj ur na internetu. In sicer sem pregledovala nekaj magisterskih programov, saj se imam septembra (šele naslednje leto seveda, ker imam še 2 izpita za narest + diplomo, ki jo imam delno že narejeno) namen vpisat na enega izmed štirih, med katerimi bom izbirala. Med njimi tri izvaja Filozofska fakulteta enega pa Teološka fakulteta. Vsi štirje me zelo privlačijo, izbira bo kar težka, med sabo so si tudi precej sorodni po vsebinah. Bom videla kje bodo "najugodnejše" možnosti za vpis. OK, dovolj o tem, vem da sem too much navdušena

in da je še ful časa za to. Mogoče lahko samo še to dodam, da sem si zastavila cilj diplomirati pri 22-tih. Mislite, da mi bo uspelo (8.1. imam r.d.)

? Če naredim izpita septembra (imam za vsakega 2 roka ampak sta oba težka

) imam potem še 3 mesece časa za diplomo in empirični del je v precejšnji meri narejen.
Poleg buljenja v računalnik sem pa še obirala ribez in jagode, umivala lase (se mi jih včeraj ni dalo) in lakirala nohte na nogah (sem tudi iz včeraj preložila na danes), telefonarila po Sportinah, če imajo še ene točno določene hlače, ki jih imam ugledane, pa žal nikjer niso rekli da jih imajo

. Sportine na Čopovi pa nisem uspela priklicat in grem jutri osebno tja

.Pa seveda sem bila kot skoraj vsak dan na PL

.