Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Eurosong 2007

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Moxy
Starost: 38Pridružen: 7. nov 2006Prispevkov: 4127Kraj: glava v Slo/srce v UkStatus:Offline
Objavljeno: 15. maj 2007 18:19
Povezava do prispevka
Hehee se podpišem!!! Ampak tako velizga bušija pa vseen ni mela

Nutty as squirrel poo :D !

RockYou PhotoFX - Get Your Own

Liam - olupim te pojem te, nikomur te ne dam <3
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 16. maj 2007 14:38
Povezava do prispevka
selma je napisal/a
Našla sem podatek, da naj bi bila srbska pesem plagiat, čeprav meni ne zveni preveč podobno:

CEL VIDEO ALBANKE

Ta pevka ima očitno drugačen stil popevanja, besedila so seveda popolnoma drugačna, ampak prvih okrog 10 not in začetek refrena (prvi stih) so popolnoma enaki. Naključje ali ne? Ne vem.
Pa tudi ta močan vokal in v pozadi večinoma samo klavir.... Veliko jim je tega skupnega.

Seveda, Molitva je veliko boljša pesem, ampak razumem kako je ta bralec lahko pomislil da bi bila reč o plagijatu.

Zdi se mi da Srbiji ta zmaga ni nič pomagala. Prvo su se, piše v novinam, vsi medsaboj posvadili ker se niso zahvalili vsem, posebno televiziji Srbije, in se sploh niso spominali medseboj. Potem je bilo mahanja z tremi prstmi, zadeva ki je veliko prizadela veliko ljudi in so jim tega res zamerili in zdaj to da je ta pesem plagijat.....

Kaj še?
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. maj 2007 20:53
Povezava do prispevka

Molitva

Ni oka da sklopim,
postelja prazna tera san,
a život se topi
i nestaje brzo, k?o dlanom o dlan.

K?o razum da gubim,
jer stvarnost i ne prime

0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 16. maj 2007 22:12
Povezava do prispevka
inca, meni je tudi všeč
0
Nazaj na vrh
Layla_
Starost: 40Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 16. maj 2007 23:06
Povezava do prispevka
Meni tudi, meni tudi, meni tudi. že 4 dni jo nonstop poslušam, da so me že vsi doma siti.

Meni se res zdi, da je Molitva končno spet ena pesem, ki si je zaslužila zmago.
Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 23. maj 2007 16:36
Povezava do prispevka
Kako čudno. Mene pa sploh ni ganila.   Moj favorit pa nitti do finala ni prišel 
0
Nazaj na vrh
Moxy
Starost: 38Pridružen: 7. nov 2006Prispevkov: 4127Kraj: glava v Slo/srce v UkStatus:Offline
Objavljeno: 23. maj 2007 16:38
Povezava do prispevka
Bambi, kera pesem je bila pa tebi ušeč? Tista, ki ni prišla do finala

0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2007 7:28
Povezava do prispevka
Islandska. Verjetno ne bom nikoli prerasla melodičnih rokerskih pesmi
0
Nazaj na vrh
Moxy
Objavljeno: 24. maj 2007 8:01
Povezava do prispevka
Ta je bila pa meni tudi všeč. Sem kar malo pozabila nanjo zaradi veselja, da je Alenka v finalu!

0
Nazaj na vrh
nicky01
Starost: 35Pridružen: 29. maj 2007Prispevkov: 45Kraj: *lost in the moment*Status:Offline
Objavljeno: 30. maj 2007 0:05
Povezava do prispevka
meni je evrovizija vse leto slabsa,hujsa,dolgočasnejsa! groza da cela evropska celina ni sposobna ustvariti hita,ki bi se res zapalil in bi se ga spominjali se kar nekaj casa; V mislih imam Volare, Wateloo ipd.
tudi ta evrovizija je bila na smrt dolgočasna,pa tudi ze znano podeljevanje točk med sosednjimi drzavami Question grcija-ciper,nemcja-turcija, ... se mi zdi totalno brezveze,saj so v ospredju politični,sosedski odnosi,ne pa tisto kar je smisel tega tekmovanja!
zelo zanimiv se mi zdi predlog,ki se bo vrjetno uveljavil ze kar naslednje leto Question in sicer da bi potekalo tekmovanje najprej na V delu,nato na Z  in polfinalista vsake polceline ,ce se lahko tako izrazim, bi se pomerila v finalnem izboru!
kako se pa vam dopade ta ideja? meni osebno se mi zdi,da je res skrajni cas,da se nekaj naredi,popestri,izboljsa,morda to ni pravi nacin resnicno,vendar bodo vsaj spremembe,kajne??

***and every time I try to fly,I fall without my winsgs,I feel so small,I guess I need you baby...***
0
Nazaj na vrh
bambi
Objavljeno: 30. maj 2007 7:17
Povezava do prispevka
Ali ne bodo potem določene države užaljene, ker bodo uvrščene na Vzhod? Npr naša država je že taka, da bi rada bila na Zahodu, pa bo verjetno pristala drugje.
0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2007 13:37
Povezava do prispevka
To je dejanski predlog ?

Nekaj bo gotovo potrebno ukrenit, da Eurosong dokončno ne izgubi publicitete, katero je nekoč premogel, pa vendar se mi takšna delitev nesmiselna in še malenkost bolj kot zdajšnje podeljevanje točk - politična.
Dosegli bi dokončen (festivalski) razkol med vzhodom in zahodom in se brez potrebe obregnili ob zgodovino in njeno splošno razdelitev Evrope (čemu?).

Ideja se mi ne zdi v redu.
0
Nazaj na vrh
Moxy
Objavljeno: 30. maj 2007 13:46
Povezava do prispevka
Se podpišem, Sweden... ne bi mogel bolš argumentirat, tako da ne bom po nepotrebnem razglabljala

0
Nazaj na vrh
nicky01
Starost: 35Pridružen: 29. maj 2007Prispevkov: 45Kraj: *lost in the moment*Status:Offline
Objavljeno: 30. maj 2007 22:43
Povezava do prispevka
vrjamem,ja. jst sm sam povedala kar nameravajo narediti. sej bomo vidli cez eno leto,no,kako se bo razpletlo. in ja slovenijo bi tudi pomojem uvrstili na vzhod ja...
sam glede tega da je pa evroviija vsako leto slabsa in dolgočasnejsa- heh pr temu pa vztrajam!
***and every time I try to fly,I fall without my winsgs,I feel so small,I guess I need you baby...***
0
Nazaj na vrh
Moxy
Objavljeno: 30. maj 2007 23:29
Povezava do prispevka
Se strinjam, ratuje dolgočasno - tretje razredne pesmi kot npr. Anglija, način glasovanja je tu mač, večina nas gleda, ker pač to gledamo še iz časov, ko je blo to uau... bomo videli, kaj bojo naredili v prihodnjih letih

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Eurosong 2007
Stran 6 od 7
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu