Komad je res hud
. Klik za poslušanje
Mnenje o Eurosongu samem sem pa dal že v dnevnih temah...

Komad je res hud
. Klik za poslušanje
Mnenje o Eurosongu samem sem pa dal že v dnevnih temah...
Ampak meni je bila njena pesem všeč že na
+ fantastičen vokal.
. Nastop je izpeljala profesionalno in čeprav mi pesem ni nevem kako všeč sem bila z vsem skupaj zadovoljna
.
...doma smo kar obmolknili, ko je pela
, tudi pesem mi je všeč(sem jo v soboto prvič slišala)....sem kar vedela, da se bo visoko uvrstila. Sam mal je bilo bedno, da so ji dali stevardese, da so se ji naslanjale na rame....in to samo zato, ker sama ni lepotica...to mi pa res ni bilo všeč in se je točno opazilo zakaj so tiste barbike skakale okrog nje
.
.
. Ne vem zakaj se folk potem ni zgražal nad Stephanom Rabbom pred leti, ki je bil meni BTW živa groza, pa še zelo visoko se je uvrstil.
Vsaka jim čast.
. Je res že skrajni čas, da se česa domislijo glede tega glasovanja. Npr. Švedi .... od nikogar niso dobili točke (upravičeno!) potem pa od menda Dancev 12 točk
. In resnično dvomim, da je bil tisti poskakujoči, nakičeni turk tako zelo všeč Nemcem in ostalim državam z veliko večino turškega prebivalstva.....my god, so ta glasovanja že čisto presegla vsako mejo dobrega okusa
!
, Francija
, Anglija
, Turčija, Bolgarija
...
. 100 ljudi 100 čudi
....sploh si nista podobni.....po moje si je albanka hotela s tem narediti malo brezplačne reklame.
....
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...