Jaz sem tudi gledala vendar samo toliko, da so vsi odpeli, potem pa sem zamenjala kanal. Začela bi pri voditeljih - M.M.M. mi ni bila všeč, pravzaprav mi je bila antipatična in ves čas sem imela v mislih njeno izjavo, da si želi postati hollywoodska igralka, kar je uspešno dokazovala z melodramo na odru. Zavedam se, da sta s Polesom imela določen scenarij (baje ga je napisala D. Muck), ki pa na žalost niti malo ni bil smešen in mi je bilo občasno kot gledalki kar nerodno gledat.
Najbolj mi je bila všeč tretja tekmovalka, tako bo ritmu in melosu kot glasu. Lea Širk (?), moram pa priznati, da sem se od srca nasmejala za naprej in nazaj, ko sem zagledala Giannijevo Glorijo. Mislim, kaj za vraga pa ta maškara dela na odru? In ON je v predstavitvenem filmu omejal kakovostno glasbo, ma saj se heca?! Jaz sem se tako smejala, ko je pel oziroma skorajda recitiral in potem ob refrenu, polulala sem se ob plesu spremljevalcev s kazalcem nad glavo drugega, ki se je vrtel v krogu itd. Mami in sestra sta me kar postrani gledale, jaz pa sem se smejala tako na glas, da me je cela ulica slišala.
Polomija polomija, mi je pa še vedno zabavno gledati, ker s sestro šimfava in se nareživa. Priznam, šimfava na veliko, ampak očitno imava za kaj.

Drugače mi je pa v spominu ostala še obutek Stavčeve - škornji in celo žabice? Sem prav videla? In še vse v istem odtenku ojojojoj. Žal mi je, vendar bi obleka veliko bolje izpadla ob kakšnih poletnih sandalih z visoko peto ali pa vsaj špičakih.
Aha, pa še zadnji tekmovalec, Mitja, se mi je zdel poslušljiv. Šarmanten glas je imel in prav nič vsiljiv ni bil.
Bomo videli kako bo jutri.