Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2009

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 20:07
Povezava do prispevka
Ja, ja, celoten izgled je bil bolj kot ne  (in če prištejemo še pesem ...)

Sicer pa mi zmagovalci niso všeč iz enega razloga - sploh me ne spominja na pesem, ampak pol pesmi. Blazno dolg uvod + kanček petja. Če bi malo bolj dodelali vse skupaj, bi morda še bilo spodobno (čeprav, upoštevajoč kvazi pesmi na Evroviziji ... je tale svetlobna leta pred nekaterimi ).

Vseeno mislim, da bi moral Gianni iti .. .Tako nas drugo leto sploh povabili ne bi in bi bil problem rešen.
0
Nazaj na vrh
bubica10
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2007Prispevkov: 5179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 21:20
Povezava do prispevka
Meni osebno je bil najbolj všeč Omar pa Nuška je tudi imela lušno pesmico; zmagovalna pesem mi ni nič posebnega, je pa res, da je drugačna od ostalih, predvsem s tekstom se Babič (sej je on avtor teksta?) ni veliko namatral, gre pač za tako pesem, v kateri se veliko ne poje; bojo do Rusije še malo porihtali vse skupaj... kako bo na evrosongu? Bomo videli, kaj je letos "in"...
Sicer so pa bile pesmi grozne (ne vem, kakšne so tiste, ki se niso niti na iizbor uvrstile), nekako mi je pa najbolj v spominu ostal gianni s svojo Glorio in z vsem, kar je zraven prišlo.

Drugače pa se mi je zdel sam šov totalno mimo, voditeljica obupna, poles je bil še kar v redu, ampak scenarij...

Nastope med glasovanjem nisem spremljala, sem pa ujela Heleno in onemela - mislim, kaj si ona nardila  z obrazom? Se mi zdi, da ma čistro drugo faco...

Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down. (Oprah Winfrey)

A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 21:37
Povezava do prispevka
quote:39b368676f="Lai Ming"
Vseeno mislim, da bi moral Gianni iti .. .Tako nas drugo leto sploh povabili ne bi in bi bil problem rešen.

Haha, dobra ideja 
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 21:49
Povezava do prispevka
Ste videli po poročilih, kakšno sceno je naredil Langa po prireditvi? Da so ga mogli celo varnostniki odvleči ven. Res je enkratno pokazal svojo "kulturo" in sam sebe spravil v d***. 
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2009 11:39
Povezava do prispevka
Skrajno primitivno, da se nekdo, ki ne zna 5 besed slovensko pritožuje nad tem da bomo na evrosong poslali hrvate?!?

Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2009 17:32
Povezava do prispevka

"Jebo vas sunac"

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2009 19:11
Povezava do prispevka
OMG LOL

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 9:23
Povezava do prispevka
Gledam Trenja na temo bizarna slava in umiram od smeha. Sploh komentarji Crnkovića so za dol past. 
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 9:53
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem se prav zabavala ob sinočnjih Trenjih. Vsak so bili svoja "podobca": Crnkovičevi komentarji itak (najbrž jih marsikdo od prisotnih veleumov ni razumel ); gospe Jeklinovi je vlak že mal odpeljal, Polič je po starčevsko razpredal in užival v svojem dolgovezenju; Murko - a je treba kaj napisat (mah, saj ne vem, če ni bolj primeren tale ); Čepina - OMG, saj ne moreš verjet ...
Da ne bom čisto OT: Emo bi res morali ukiniti, že če bi jo lani, bi bilo čisto prepozno.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 10:52
Povezava do prispevka
A so kje online? 
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 11:13
Povezava do prispevka
http://poptv.si/ greš na oddaje POP/Kanal a - poiščeš Trenja in včerajšnjo oddajo Bizarna slava Big smile
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2009
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Bela krila za poletje? Nič novega, vendar je letos prevladal polnejši A kroj tega priljubljenega kosa.