Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Ema 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Saska1
Starost: 38Pridružen: 21. maj 2006Prispevkov: 214Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 22:23
Povezava do prispevka
jaz pa menim da si zmago na emi zasluži tisti ki: 1. zna peti, 2.ima kvalitetno pesem. In na žalost je zmagala Rebeka, ki nobene od omenjenih kvalitet nima. Groza...da nas bo zastopala oseba ki ne zna pet... MHO
0
Nazaj na vrh
inči_ka
Starost: 33Pridružen: 12. okt 2006Prispevkov: 1452Kraj: okolica lj.Status:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 22:28
Povezava do prispevka
Itak pa folk priznejte da lahko pošlemo pevko/pevca z angelskim glasom z najboljšo pesmijo pa ne bomo nikoli zmagali na evroviziji 
Friends are like stars, you don't see them, but you know they are there!!!!!
0
Nazaj na vrh
Saska1
Objavljeno: 3. feb 2008 22:30
Povezava do prispevka
to je pa tudi res
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 22:41
Povezava do prispevka
Ja, je res - in nažalost Rebeka ne bo edina na Evroviziji, ki ne zna peti  Wink Vseeno pa to ni razlog, da gre zmaga netalentirani pevki/pevcu s smešno glasbo.

Zmago ponavadi privoščimo tistim, ki si jo zaslužijo - in zaslužijo si jo sposobni artisti, ki znajo svoje delo dobro opravljat. In Rebeka sigurno ne spada sem.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 22:49
Povezava do prispevka
Meni je pa predvsem presenetljiv ta podatek:

V prvem krogu glasovanja je skladba Vrag naj vzame prejela 12665 klicev, še bolje pa se je odrezala skladba Za svobodo divjega srca, ki je dobila 21193 glasov. vir

Jutri pa ce bom imela cas, bom sla pa se malo komentarje brat na 24ur, da vidim ta slovenski rasizem, ce ga ne bodo celo opazili in cenzurirali.
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Saska1
Objavljeno: 3. feb 2008 22:58
Povezava do prispevka
Lai Ming se 100% strinjam s tabo!
0
Nazaj na vrh
k4jch
Starost: 36Pridružen: 14. avg 2006Prispevkov: 3629Kraj: Nad oblaki Status:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 23:02
Povezava do prispevka
Mei se pa ne zdi, da bi bil vokal Rebek slab. Ne rečem, da je dobra pevka, tudi je ne poslušam. Od vseh desetih skladb, se mi je zdel njen eden boljših. Je bilo veliko slabših na emi npr. 4play.
So nas na evroviziji predstavljali že odlični vokali npr. Darja Švajger ipd. pa se nismo uvrstili nič višje. MHO
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 23:04
Povezava do prispevka
Pikca je napisal/aMeni je pa predvsem presenetljiv ta podatek:

V prvem krogu glasovanja je skladba Vrag naj vzame prejela 12665 klicev, še bolje pa se je odrezala skladba Za svobodo divjega srca, ki je dobila 21193 glasov. vir
Pa res zanimivo. Zihr so v super finalu vsi glasovali v smislu " samo za cigane ne". Vsaj jz sem bila začudena nad tem, ko je 95% lokala ( v katerem sem pač ravno gledala to) bila točno tako naravnana kot sem omenila
Pa po mojem mnenju je definitivno boljša pesem od Lange, ker Rebeka ima itak komad na način ki ga bo melo več kot pol izvajalcev na Evroviziji.

Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 23:09
Povezava do prispevka
K4ajch, uspeha na Evroviziji ne bo nikoli - ne glede na to, če bo pela Darja Švajger ali Rebeka, tako pač je. Vseeno pa se ne strinjam s tem, da skozi take zadeve pridejo skozi tisti, ki nimajo pojma.

Tudi ne vem, kakšne vokale so imeli ostali (po preletu seznama anstopajočih, si pa lahko predstavljam ), to pa vseeno ne pomeni, da je zmaga zaslužena (vem, da nisi napisala, da je zaslužena in upam, da je razumljivo, kaj hočem povedati Smile ).
Nazadnje urejeno 3. feb 2008 23:10; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2008 23:10
Povezava do prispevka
Meni Rebekina pesem ni nevem kako všeč, ampak roko na srce tudi nobena druga ni bila dobra. Tako da je vseeno, kdo je zmagal...

Glede Rebekinih vokalnih sposobnosti pa-mislim, da imamo v SLO veliko pevk, ki v živo pojejo veliko slabše. Če jo primerjam na primer z lanskim nastopom Žane, je bila Rebeka izvrstna! ...Skratka, dejstvo je, da če že govorimo o slabih vokalnih sposobnostih naših pevk, menim, da Rebeka vsekakor ni tista, ki bi jo bilo treba najbolj grajati...
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2008 7:48
Povezava do prispevka
Meni so bili Langa bolj všeč
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 16Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2008 8:42
Povezava do prispevka
Meni tudi
Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 37Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2008 9:32
Povezava do prispevka
Meni sta bili obe favoritki všeč, še najbolj od vseh. Kakšni komadi so bili res katastrofalni, si res ne morem predstavljati, kako imaš lahko kot pevec sploh predstavo, da je to "dober" komad. Smešno ...

Kje so tisti časi, ko so nas zastopale. Darja, Nuša ...
Zdaj je kar je, držimo pesti, da se Rebeka dobro predstavi, kakšnega čudeža pa itk ne moremo pričakovati.
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
KiLLyKa
Starost: 38Pridružen: 13. avg 2007Prispevkov: 2390Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2008 10:30
Povezava do prispevka
Spet groza in strah Smile
You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.
0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 39Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2008 12:38
Povezava do prispevka
Že v prvem krogu sem glasovala za kandidata, ki sta se uvrstila v finale. Vse ostale pesmi so bile resnično slabe. Rebekina pesem se mi zdi dobra, gre v uho. To pa je tud vse kar pričakujem od pesmi za Evrovizijo. In očitno tudi večina slovencev. Gre se za show-ne opero (lanska zmagovalka eme je imela nadpovprečen vokal-pa ji to ni nič pomagalo).
Tisti, ki pravite, da Rebeka ne zna peti- tudi pevca skupina Langa nimata nič boljšega glasu ali posluha.

Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Ema 2008
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.