Tle pa so moji komentarji na dogodke včerajšnje noči (vem da sem hudo kritična, a to je značilno za moje rojstno znamenje)
1)Nuša Drašček; izbrala si je napačen model obleke ? videti je kot rejena Sneguljčica. Prav tako mi ni všeč način, kako je obleka narejena; kot da bi ji nona odstopila nekaj cunj in bi skupaj sešile oblekico. Pesem se mi je zdela obupna, kot neko mijavkanje, pa še po moško je tulila. Grozno. Ocena: 1
2)Verboten; v čem je smisel klovnov na odru? Obleka je sicer temu pašala, tako da nimam pripomb. Premočen make up okoli oči. Pesem tko-tko. Ful je fovširala vmes ? žal nima dovolj močan glas za pevko. Sicer solidno odpoje pesmi v stilu Lizika (ali nekaj podobnega?), takrat je njen glas zelo luškan, sam za nastop v živo ni sposobna. Ocena: 2
3)Rebeka in Kumer; pesem v stilu njegove Od Portoroža. Najbrž se ji je po nastopu cela Slovenija smejala, ker je enkrat toliko govorila, da je njegova pesem plagiat, sedaj pa se sama šopiri z njo. Drugače nastop s plesalci se mi je zdel dober, bila sta lep par, ona je bila hudo seksi (res ima dobro postavo). Pesem drugače, če bi jo hudo dodelali in bi jo pela boljša pevca, ne bi bila slaba. Tako pa je videt, da je bila narejena za dva površna pevca. Ocena: 2
4.Sergeja; obleka ni bila tako bad, kot sem slišala kritike. Meni je bila ljubka, čeprav se škornji niso skladali z njo. Dekle je ful lepo, žal tega ne zna izkoristit ? morala bi si zakrit tisto visoko čelo. Tudi make up okoli oči je imela čuden. Pesem drugače nič posebnega, ni se mi zdelo, da ima kakšne dobre inserte. Motile so me tudi spremljevalke v kavbojkah (sploh vsi v kavbojkah na tej prireditvi). Ocena: 2
5)Saša Landero (wau!!!) videt je bila ful lepa, dobra obleka za nastop(kot da bi pobegnila iz harema), tudi drugače lep nastop in dobro melodična pesem, meni osebno se mi je zdela kar magična in verjetno bo edina pesem, ki mi bo ostala v spominu. Drugače je pesem podobna Metulju. Sicer so mi povedali, da je pesem nekvalitetna in da ženska piska ob petju, sam meni je bila ful všeč, pa nisem niti Sašina oboževalka? Ocena: 4
6) Andraž; od njega sem dosti pričakovala, saj ima super glas in zna ful dobro peti. žal me je ful razočaral. Pesem ni ustrezala njegovemu glasu? Pa oblečen je bil čudno, šive je imel samo po eni strani??? Plesalke so bile čisto mimo in niso prispevale k pesmi, čeprav je bila enkrat na njegovem nastopu ob pesmi Moja, moja plesalka naravnost čudovita. Ocena: 2/3
7)Novina; prosim, naj mu kdo enkrat pove, da je na televiziji. Tip si ni niti las počesal. Da bi se spodobno oblekel, so najbrž le sanje. Bele superge ? bog pomagaj. Suknjič je najbrž sunil kakšnemu sosedu iz vrvi, drugo pa so mu posodili ljubljanski brezdomci. Pesem; se bojim da je nisem niti opazila ker sem se tako zgražala nad njegovim videzom?. Ocena: kot sem rekla, spregledana
8)Atomik Harmonik; krilca njihovih oblek so me spominjala na perje naših kokoši. Fantje spet v kavbojkah. Pesem je bolj umirjena (za atomike) in presenetljivo nič namigovanja na seks. Pesem je drugače povprečna, če imate radi mladinsko govedorejo vam bo všeč, meni ni. Pa še to me je motilo ? ful so ponavljali ene in iste vrstice. Kot da bi mi bili butci, ki jim je treba skozi nekaj ponavljat, da si zapomnimo. Ocena: 1
9)Maja slatinšek; oblečena je bila v stilu punčke iz perja, zanimivo, a sama tega ne bi oblekla. Lep make up. Frizure plesalk ? kot da bi jih stresla elektrika. Besedilo pesmi se mi je zdelo dolgočasno, stokrat zlajnana tema o tem, kako bo nekdo našel svojo pot. Melodije se niti spomnim ne več. Ocena: 3
10)Ilenia; obleko je imela klasično v stilu maturantskega plesa, sicer zelo lepo, a na emi bi pričakovali kakšno drznost ali kaj nenavadnega. Drugače pa je zelo dobro skrila kakšen odvečen kilogram ? morala bi dajati nasvete tekmovalki pod številko 1. Pesem je bila zelo nenavadna, nekaj drugačnega, mogoče malo pretežka za Emo, sam kakovostno se mi je zdelo zelo u redu. Ocena: med 3 in 4
11)Anžej; tip je ratal lep za dol past!!!! Z mamo smo se tako čudile, da nisva pesmi niti opazile. Slišala sem, da je nekatere brada motila, a mislim, da ga naredi lepšega, kot je. Uh res se ne morem načudit, kako je naenkrat ratal lep, prej pa je bil naravnost nagravžen. Pesem ni bad, sam ni zadosti melodična, boljša bi bila Saškina pesem. Ocena: 3
12)Katrinas; moj fant je rekel, da je pesem sicer zelo u redu, samo izvedle so jo zelo slabo. Jaz tega nisem opazila, padlo mi je v oči, da imajo čudne obleke, sam verjetno je bilo za nosečnico obleko težko izbrat, ostale pa so se morale uskladit. Melodija mi je bila dolgočasna in mi ni ostala v spominu. Ocena: 3
13)Monika Pučelj; očitno misli, da je fant. Ne vem, zakaj je tako neženstvena, a misli, da ji ta slog paše? Po moje ne. Pričeska mi je bila obupna. Obleka tudi. Tiste kratke hlačke so bile naravnost nagravžne, a na srečo jih ni bilo toliko opazit, ker so itak vsi gledali njene prekrasne noge. Vsaj to. Pesem je bila v stilu pop design. Povprečna, nič posebnega. Ocena: med 2 in 3
14) Alenka Godec; vidim da jo po forumu vsi zelo hvalite. A je kaj narobe z menoj? Meni se namreč zdi, da ima najbolj zoprno dolgočasen glas na svetu. Nikoli nisem marala njenega glasu. Grozen je. Make up okoli oči se mi je zdel premočan. Vsa je bila v črnem, tako da se oblike njenega telesa sploh ni zaznalo. Pesem: povprečen šmorn a la Godec. Ocena: 2
Končni komentar; Hvala bogu, samo da ni zmagala govedoreja!!!!! Komentarji so seveda samo moje mnenje in ne bodite hudi, če se ne strinjate z menoj, do tega imate vso pravico!