No pa še moje mnenje: EMA letos: totalna katastrofa. že sama voditelja sta mi bila poden od podna. Pa kako si lahko ena nacionalka kaj takega privošči??? Pa ne da bi imela kaj proti transvestitom ali podobnim, samo tole je bilo pa res neokusno. Še najbolje je izpadel Kobal, ker je res uporabljal dobre fore.
Kar se tiče izvajalcev: komad
Saške mi je bil "poslušno" najbolj všeč, ampak izvajalka s svojim piskajočim glasom pa

, mogoče če bi kaka Nuša al pa Anja Rupel to izvajala, da bi bolje izpadlo, je pa komad za uho, malo kopiran od Ruslane in od lanske zmagovalke.
Anžej: odličen vokalist, tudi komad ni tako slab, samo njegov image- brrrr. brado stran pa bo, dejansko mi je bi od vseh še najljubši.
Rebeka in Domen: jao, za moje pojme nima Domen pojma o petju, kaj a misli, da je lepota vse?? Tudi Rebeka se je slabo izkazala.
Atomik harmonik: dober komad, samo ne za na Emo.
Pa še
Natalija: jaz bi na njenem mestu pobrala šila in kopita in odšla z glasbene scene- totaln podn. Res se sprašujem, kaj dela na odru

, pa njen glas

....
Ostalih pa sploh ne bi komentirala, ker so bili za en

. Škoda mi je edin Monike in Alenke, ki imata dober vokal, pa sta imele komad čist v nuli. Za moje pojme....