Meni sta bila na pa najboljša
Andraž Hribar (lepa pesem, dobra izvedba in super koreografija. Tisti dve baletki sta bili super

) in
Alenka Godec (še nekako najbolj originalna pesem (poleg Andraževe pesmi) od vseh in super vokal).
Vse ostalo je bilo pa že stokrat slišano, v takšni in drugačni obliki. Mislim, če se je že komad začel obetavno (recimo kot od
Anžeja), se je v naslednjem trenutku že sprevrgel v tipično štanco, ki smo jo že miljonkrat slišali

Pesem od
Rebeke in Domna je bila pa samo sinteza Rebekine lanskoletne pesmi in Domnove od Portoroža...
Saša Lendero je itak zgodba zase in samo hvalabogu, da ni zmagala. Si ne predstavljam, kako bi lahko s tako tipično turško pesmijo zastopala Slovenijo na Evroviziji (le kaj je razmišljala

).
Monika Pučelj, mi je imela čisto zgrešen styling (tiste črtaste pol pajkice in pol kratke hlače za na plažo

) in čisto povprečno že slišano pesem.
Natalija Verboten je pa itak čisto sfalila s svojo zlajnano pesmijo, cenenim stylingom in koreografijo. Sem mislila najprej, da gledam otroški jutranji program Ringaraja.

Da pa na koncu ne pozabim omenit še ponesrečenih stylingov
Sergeje (njeno frfotajočo raztrgano oblekico in masivne rdeče rjave škornje, ki niti slučajno niso pasali zraven

) in obleko Maje Slatinšek

.
Voditelja sta bila pa tako/tako. Na trenutke sicer smešna, vednar jima je manjkalo nekaj več. Na trenutke sem prav komaj čakala, da so se nehali njuni skeči. Mi je bil pa ful smešen Kobal s svojim
[color=orange:ddc61ba942]