Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2006

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:23
Povezava do prispevka
Z eno besedo CIRKUS...najslabša Ema do sedaj, voditelja sta bila tud kr neki, čeprou so bile fore na momente celo smešne, samo lahko bi si mal drugačne like izbrali in Duletov nastop (me je kr sram)
Drugače pa, nism gledala cele, kar sm pa videla pa..Monika je mela fajn frizurco, oblečena v črtaste gate, pri alenki mi je bil vokal dober, AH pač ne morejo iz svoje kože, Anžej mi je bil še od vseh najboljši, Saška in mandoline-se tudi jaz sprašujem kje je tle kej slovenskega.
Samo jest ne štekam, da naši glasbeniki ne morjo poštekat neke logike kakšne pesmi pašejo na Eurosong...
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:26
Povezava do prispevka
quote:c6ad04acb6="J.Lo"
Jooooooj, sem se že vstrašla, da si bomo nardili nacionalno sramoto in poslali Saško!!!  

Se strinjam.Meni je pa prav fajn,da je on zmagal,ki sploh ni bil med favoriti tako kot npr pocukrana Saška, fatalna Rebeka in wanna be latino mačo Domen,deeekoooltiraaanaa Natalija itd.
Prišli pa itak z nobenim od teh komadov ne bi ravno daleč,tako,da je pravzaprav vseeno.
Jaz se vsako leto tolažim,da večje sramote,kot smo si naredili s Karmen in Na na na v roza pajkicah,si zagotovo ne moremo narediti.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:28
Povezava do prispevka
Ja to je pa res, ne vejo kašne zmagajo, pa kašne grejo u uho.

Sem se pa naučila papajščino.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Objavljeno: 29. jan 2006 22:31
Povezava do prispevka
inca je napisal/a
Sem se pa naučila papajščino.

???
(Sem gledala samo pozamezne odlomke,ker mi je bilo občasno slabo)
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:33
Povezava do prispevka
Hihi Angie
Hribar je pel v papagajščini s tistimi njegovimi pa pe pi
0
Nazaj na vrh
Angellina
Objavljeno: 29. jan 2006 22:35
Povezava do prispevka
Hahaha kaj takega Big smile
Sestre so ble zakon Wink Pa Energy od Nuše Derenda pred leti tudi ni bila slaba,se je hitro vtisnila v spomin.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Ester
Starost: 44Pridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 607Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:37
Povezava do prispevka
Meni je vsako leto bedno, da je cela EMA kopija zmagovalk prejšnjih ali predprejšnjih Eurosongov. Sem se čudila, da pri Saški ni Miha v ozadju po bobnu tolkel! Doma sem šla stavit, če zmaga Saška,jo grem na Brnik pospremit v pelcu (hvala bogu, da ni zmagala)

Meni je pa Anžej všeč, še malo cm in kg pa drugič mogoče brez zlatega paščka, pa bi bil res sexy mačo!

Kaj je blo pa z Mišom?!

Pa wnnabe direktorica cirkusa NatalijaVerboten?
lp Ester
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:38
Povezava do prispevka
Ester je napisal/a
Doma sem šla stavit, če zmaga Saška,jo grem na Brnik pospremit v pelcu

0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 41Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:48
Povezava do prispevka
aidka je napisal/a
In spet s(m)o izbrali fanta, ki bo neopazno odpel svojo baladico.

Si skoraj upam trdit, da bi bilo bolje če bi zmagala Saška.

Pa saj Anžej nima balade.
Hvala bogu da ni zmagala Saša, ker to je pa obup od vokala - piskanje!

Meni so bili všeč Atomiki, pa mogoče še Alenka in Anžej. Maja S. ima dober glas ampak se malo preveč dere.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Čenča
Starost: 46Pridružen: 22. maj 2005Prispevkov: 1846Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 23:03
Povezava do prispevka
Meni se pa zdi, da smo med ponujenim izbrali skorajda najboljše. Sploh če pomislimo, da so bili za favorite imenovani S. Lendero, N. Verboten ter Domen in Natalija.

Sama sem svoje navijanje "razdelila" med M. Slatinšek, M. Pučelj in Anžejem (med temi tremi pa je imel dejansko največ možnosti ravno Anžej). In se blazno razveselila, ko so razglasili zmagovalca - kar kamen mi je padel od srca, ko sem videla, da ni zmagala S. Lendero.

Ne smemo pa pri vsem tem zgražanju in moraliziranju pozabiti, da ne gre ravno za podelitev grammyjev, ampak zgolj za Eurovision song contest... Smile

P.S. Jaz sem bila veliko bolj negativno presenečena nad rezultati SRF-a, no zgolj nad zmago J. Plestenjaka... 
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 23:40
Povezava do prispevka
A se je samo meni zdela Saška bolj primerna za na turško EMO? Pa mandoline? Potem se bodo pa jezili, ko nas bodo spet z Balkanom povezovali.

Meni so bile skoraj vse pesmi , Anžej mi je bil eden izmed bolj prebavljivih, samo itak ne bo na Evrosongu nikamor prilezel.

Tole z voditelji mi pa tudi ni jasno. Je trenutno kakšna nova moda, da se vsi voditelji nekaj pačijo in delajo norce iz samih sebe? že tisti Batina s Popa mi je  To danes je bilo pa podobno sranje.
0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 23:41
Povezava do prispevka
Ema, kot vsako leto tudi letos festival presenečenj .
Letos žal tistih .
Večina (če ne kar vsi) nastopajoči, so stavli na svoje ime in totalno razočaral s komadi... upam si rečt, da tako zanič komadov na Emi še ni bilo.

Presenetila me je Rebekca, žal ne s komadom, pač pa v duetu z Domnom. Še pred parimi mesci ga je totalno skritizirala v medijih, kak je bil njegov komad totalna kopija neke srpske popevke in glej ga... - danes zapojeta čisto identičen komad .

Drugače pa škoda besed - Atomiki, Nuška, Alenka,.. in vsi ostali - razočaral ste nas!!
Andraž - meni bi bilo nerodno pet takšno pesem .

0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 0:04
Povezava do prispevka
Meni sta bila na pa najboljša Andraž Hribar (lepa pesem, dobra izvedba in super koreografija. Tisti dve baletki sta bili super ) in Alenka Godec (še nekako najbolj originalna pesem (poleg Andraževe pesmi) od vseh in super vokal).
Vse ostalo je bilo pa že stokrat slišano, v takšni in drugačni obliki. Mislim, če se je že komad začel obetavno (recimo kot od Anžeja), se je v naslednjem trenutku že sprevrgel v tipično štanco, ki smo jo že miljonkrat slišali Pesem od Rebeke in Domna je bila pa samo sinteza Rebekine lanskoletne pesmi in Domnove od Portoroža...
Saša Lendero je itak zgodba zase in samo hvalabogu, da ni zmagala. Si ne predstavljam, kako bi lahko s tako tipično turško pesmijo zastopala Slovenijo na Evroviziji (le kaj je razmišljala).
Monika Pučelj, mi je imela čisto zgrešen styling (tiste črtaste pol pajkice in pol kratke hlače za na plažo) in čisto povprečno že slišano pesem.
Natalija Verboten je pa itak čisto sfalila s svojo zlajnano pesmijo, cenenim stylingom  in koreografijo. Sem mislila najprej, da gledam otroški jutranji program Ringaraja.
Da pa na koncu ne pozabim omenit še ponesrečenih stylingov Sergeje (njeno frfotajočo raztrgano oblekico in  masivne rdeče rjave škornje, ki niti slučajno niso pasali zraven ) in obleko Maje Slatinšek.
Voditelja sta bila pa tako/tako. Na trenutke sicer smešna, vednar jima je manjkalo nekaj več. Na trenutke sem prav komaj čakala, da so se nehali njuni skeči. Mi je bil pa ful smešen Kobal s svojim
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 0:31
Povezava do prispevka
Men pa so bile vse pesmi tako uboge, da mi je na koncu še najbolj všeč bila Saša Lendero Evil Smile Clown
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 70Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 6:23
Povezava do prispevka
tako slabo vse skupaj, da mi zmanjka besed. lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2006
Stran 5 od 15
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.