O šit!!! Stella, to je pa res grozno! Takole bi jih bilo treba !
Hmm...mogoče bi se splačalo it nazaj k tisti ženski in zahtevat pojasnilo. Če ne drugega, ji boš vsaj dokazala, da stvari niso take, kot se zdijo njej in boš s tem morda rešila dinarčke komu drugemu!
Si sploh ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi namesto 9 imela za plačat 90 sit!!!
If you are arguing with some idiot, he is probably doing the same.
Stella Alex, jaz bi šla do konca. Res ne gre za sam denar, ampak za princip. Naj ti oseba, ki ti je dala napačne informacije, plača točno ta znesek. Naj se uradniki že enkrat zbudijo! Niso zato v službi, da dajejo napačne informacije. Očitno se še vedno ne zavedajo, da so krivi za marsikatero bedo, brezizhodnost in celo smrt.
Mojo družino so že neštetokrat spravili na dno in bili odgovorni za polom dveh podjetij -enega pred 25. leti (ampak tisto pač pripisujem prejšnji oblasti in 63% davku). Zadnje podjetje pa smo bili prisiljeni zapreti zaradi napačnih informacij in splošnega zavajanja s strani uradnice Območne obrtne zbornice Kranj, ki sedi v veliki, lepo opremljeni pisarni v razkošni stavbi OOZ-ja, ima sredi zime odprto okno, ker je prevroče in se sploh ne sekira, če pogubi marsikatero družino. V prihodnosti jo nameravam definitivno tožit. Tole je blo malo off topic, ampak sem tko jezna, da sem morala dat ven!
Stella Alex,ob taki zgodbi res ne veš ali naj se smejiš ali jočeš. Jaz bi verjetno šla vprašat kaj se grejo, ampak se bojim da imaš v naši birokratski državi preveč stroškov če želiš kakšno krivico popravit in raje odnehaš (morda pa je v tem point naše birokracije?).
Jaz že iz študentskih let precej plačujem, in čisto vsako leto so mi odločbo (s položnico za par sto tisoč) poslali med prvimi, najkasneje pa v začetku junija, moja mama, ki ji stalno vračajo okrog 50k, pa je dobivala odločbo jeseni. Letos bom itak spet plačala in se mi zdi kar fino, da enkrat končno malo zamujajo na svoj račun (če nisem med tistimi, ki bodo še povabljeni na razgovor ).
[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically Must ipso facto half not be. But half a bee has got to be. A vis a vis its entity- d you see?[/size:391e3108a4]
Bushbaby, to je pa res čudno... da zamujajo na svoj račun!? To je pa res čudno... Mogoče pa to pomeni, da ti ne bo treba plačat ampak boš dobila kaj nazaj
Jaz sem šele včeraj dobila odločbo.... me je bilo kar strah, da me bojo na razgovor klicali, pa je bilo na srečo vse ok in celo nekaj denarja so mi vrnili