Punce, a katera ve, kaj se zgodi, če do 31. oktobra ne pošljejo odločbe? Mislim, a so kakšne možnosti, lahko zahtevaš obresti ali kaj podobnega? Moja mama namreč še zdaj ni dobila odločbe...
Ja, čas imajo samo še v ponedeljek. In dvomim, da bo dobila, tak občutek imam. Ali so pa res čakali čist do zadnjega, ker mora večjo vsoto nazaj dobit...
Jaz sem dobila obračun ene 10 dni nazaj. Sem mislila, da bom mogla plačat malo manj kot 70.000 sit, pa smo očitno nekaj narobe zračunal, ker sem dobila položnico za nekaj manj kot 40.000 sit.
Moja svakinja dela na davčni - je rekla, da bodite brez skrbi, najverjetneje z vašimi obrazci ni nič narobe - samo dela imajo toliko, da jim ne uspe vsega narediti in poslati odločbo. Vsak dan dela do 7h zvečer.
, da bodite brez skrbi, najverjetneje z vašimi obrazci ni nič narobe - samo dela imajo toliko, da jim ne uspe vsega narediti in poslati odločbo.
mislim da to nobenega ne zanima koliko imajo oni dela , mi smo morali tudi do datuma poslati napoved, če je ne bi pravi čas bi morali plačati 50.000 (se mi zdi)
obresti paverjetno noben ne bo dobil
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.