Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bolečina v levem delu trebuha

pika82
Starost: n/aPridružen: 7. sep 2006Prispevkov: 24Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2007 7:50
Povezava do prispevka
Moj mož že več kot dve leti tarna, da ga ščipa v levem delu trebuha, nekje v črevesju. Ščipanje ni stalno, se pa pojavlja kar pogosto, najpogosteje takrat ko sedi.
Bil je že tudi pri zdravnici, pa je rekla, da to ni nič hudega in da bo najbrž samo prešlo. Ampak po dveh letih še vedno ni.
Kaj bi lahko bil vzrok temu? Je možno da je kaka bakterija? Kakšne preiskave bi moral narediti? Zdravnica ga namreč noče nikamor poslati.
Ali naju lahko skrbi zaradi tega ali ni nič hujšega?
 
Hvala za odgovore!
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2007 12:07
Povezava do prispevka
Kot prvo bo najbolje osebno zdravnico zamenjat, saj je več kot očitno, da tvojega moža ne jemlje resno.
A mu je vsaj pretipala trebuh?
Drugače bi  pa za začetek naredila preiskave blata (hematest, paraziti ,bakterije,...) , ultrazvok trebuha in eventuelno teste za nutritivno alergijo ( priporočam medicinski center Lipa v Ljubljani za Bežigradom).
 
 Predvidevam, da če ga samo ščipa vsake toliko in da nima nikakršnih drugih problemov, kaj zelo resnega verjetno ni. Ampak vseeno je, kot praviš, to zanj zelo neprijetno in živce parajoče tako da bi res moral poiskati ustrezno zdravniško pomoč.
0
Nazaj na vrh
pika82
Starost: n/aPridružen: 7. sep 2006Prispevkov: 24Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2007 12:56
Povezava do prispevka
Kolikor vem mu trebuha ni niti potipala.
To o zamenjavi zdravnice sva že razmišljala, ampak je lažje reči kot pa narediti. Zdravnica je namreč prijateljica mojih staršev in je prav tako tudi moja zdravnica. Torej bi jo posledično morala zamenjala tudi jaz. 
Slišim pa vedno več pripomb čez to zdravnico, 18-letno punco je celo spravila v grob, ker ji ni hotela verjeti, da jo boli noga in da težko hodi. Punca pa je imela raka v mišici na nogi, ampak ko so to ugotovili je bilo že prepozno saj se ji je že razširil po celem telesu. Pa to niti ni njen edin kiks, je pa zagotovo največji.
Ko pa moji mami omenim, kako da je slaba zdravnica, mi reče, da so to le natolcevanja zlobnih jezikov in da tako dobre zdravnice ni daleč naokoli, ki bi se tako pobrigala za paciente. Kar pa še zdaleč ni res.
Tako, da morava dobiti le pogum, da se upreva in si poiščeva novo zdravnico.
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2007 20:37
Povezava do prispevka
Pika, dajta to res čimprej uredit! A je bolj pomebno to, da se ne bosta tej zdravnici in domačim zamerila ali vajino zdravje? Saj pa ne potrebujeta odobravanja drugih, še posebej, ko gre za vajino dobrobit..ne se ozirat na besede staršev. Bosta čakala, da se bo moževo stanje bohnedej zakompliciralo? Če oba dobro vesta, da bi morala zamenjat osebno zdravnico, to storita in ne potrebujeta nobenega dovoljenja oz. strinjanja ostalih z vajino odločitvijo( ravno berem knjigo življenje kot igra in poglavje v njej z naslovom: ne potrebujete odobravanja drugih, zato sem se toliko obesila na to odobravanje,hehe).
 
Kaj pa če bi mož prišel enkrat v ambulanto, ko dela neka druga zdravnica? Je to možno? Tako sem jaz kar nekaj let hodila ( če je bilo nujno) v času, ko takratna moja osebna zdravnica(ki se je na koncu izkazala za res čudovito) ni delala. Kakšno leto dni pa imam izbrano že novo.
 
Vama želim, da čimprej razrešita to neprijetno situacijo ( ki si jo ubistvu sami naredimo neprijetno) in da bo mož čimprej prišel v pravo zdravniško oskrbo!
 
 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bolečina v levem delu trebuha
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.