Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Big brother

Pojdi na stran 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jun 2007 1:29
Povezava do prispevka
Geez Pupice nič niste pridkane, da ne bova jaz pa Barb uporabile čarobno paličico in hop, teme ni-ni.  Ne bit žaljive (tudi splošno glede narodnosti ali jezika - imamo tudi na forumu članice, ki živijo v tujini pa še ne obvladajo jezika) pa ne biti OT
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 16. jun 2007 10:30
Povezava do prispevka
Se podpišem pod Tikko. Prosim malo strpnosti...pa tu že zdaaaaavnaj ne govorimo več o BB.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 16. jun 2007 20:52
Povezava do prispevka
ker sem ravno začela sodelovat v tej debati s tem, da sem povedala svoje mnenje ... moram zaključiti samo še s tem:

jaz nimam popolnoma nič proti nikomur, ne glede na to, kakšen jezik govori - ali je polomljen ali perfekten ... kakorkoli.

samo toliko, ker sem razbrala, da me je bilo moč tudi narobe razumet, tega pa ne želim.
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. jun 2007 21:20
Povezava do prispevka
Se podpišem pod Alexo v celoti, tudi Sinthijo, Gito...

In še ena malenkost... Novak ni samo slovenski priimek, je lahko tudi hrvaški, srbski (naglasi se pač Novak), češki... In mislim, da nihče tukaj nima Andrejevega rodovnika, da bi zadevo preverili Ne samo, da je obešanje na priimek malce, no, nelepo, ampak v tem primeru tudi povsem neustrezno
0
Nazaj na vrh
Tejama
Starost: 45Pridružen: 5. apr 2006Prispevkov: 276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jun 2007 9:32
Povezava do prispevka
Jaz bi pa samo povedala, da mogoče malo pretiravate punce. Meni ni problem, če na ulicah govorijo drugi jezik, sploh me ne moti.
Se pa strinjam s tem, da bi zdravniki, razni napovedovalci... morali govoriti slovensko, če delajo v Sloveniji.
Lahko pa rečem tudi to, da že dolgo na televiziji ne govorijo slovensko (izjeme seveda obstajajo), ampak večina napovedovalcev - televizijskih in radijskih govori polomljeno slovenščino, medtem ko na pop tv in kanalu a slišimo še samo ljubljanščino. Če niti sami ne govorimo slovensko, ne vem zakaj se potem tako zgražamo nad tujci. Mogoče niti ne vejo več kaj je slovenščina, ko pa na vsakem koraku slišijo drugačno govorico.
0
Nazaj na vrh
Tejama
Starost: 45Pridružen: 5. apr 2006Prispevkov: 276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jun 2007 9:33
Povezava do prispevka
Ve mogoče katera zakaj vedno podvoji moje poste?
0
Nazaj na vrh
principessa
Starost: n/aPridružen: 25. avg 2005Prispevkov: 263Kraj: okolica MariboraStatus:Offline
Objavljeno: 20. jun 2007 21:57
Povezava do prispevka
Da preidem nazaj k samem Big brotherju... danes so imeli v Europarku
(Maribor) podpisovanje pa to... Tako, da se da dobiti avtograme - ena
ga je želela za nekoga...
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2007 22:24
Povezava do prispevka
Vsake toliko malce spremljam kaj se dogaja v BB na Filipinih in kot vemo je tudi Tina ze tam, so jo povabili v zakljucno oddajo itd. No, tole sem pa nasla na slovenskem BB forumu, sicer nic presenetljivega:

When asked about her eviction,
Tina said that the televiewers in Slovenia were more shocked than her when she got evicted.
"It was strange." Tina said, describing the event because the
environment inside the SBB house was very different to that of real
world. A few days after her eviction, Tina said that people would often
come to her crying because apparently, many Slovenes were betting that
she would win.

To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 29. jun 2007 1:03
Povezava do prispevka
OMFG, haha, kako je zabavna ta ženska. Res, še dobro, da ji niso spomenika v čast postavili 
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2007 18:15
Povezava do prispevka
Evo, tole je pa njen prihod nazaj v njihovo hiso, so jo bili ful veseli... samo, res skoda da punca ne zna bolje anglesko, da bi se vsaj lahko normalno z njimi pogovarjala (vsaj jaz imam obcutek, da jim nic ne zna povedat)

To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
mIShika_ma
Starost: n/aPridružen: 9. mar 2007Prispevkov: 146Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2007 10:48
Povezava do prispevka
na pbb je včeraj zmagala Bea, drugi je bil Mickey, 3. Wendy in četrta Gee-Ann... vsak izmed njih dobi nekakšno potovanje po raznih glavnih mestih... Bea pa še nekaj več
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2007 15:05
Povezava do prispevka
Tak konec BB-ja mi je dost bolje kot pri nas, ko je samo prvi dobil nagrado, je bolj zanimivo - pomoje - če jih je več do konca noter.

Kar se tiče Tine: v tistem posnetku se samo seji, če se ne motim ji je ena rekla naj neki pove o sebi al kaj neki v tem smislu, če sm dober slišala...sm bolj na hiter šla skozi posnetek...no...saj...jaz bi tudi pomoje bolj čudno govorila, trema, pol pa še, ko veš da te snemajo:D

Drgač pa ne vem no...vsi bi lahk meli enake možnosti se pokazati svetu, ne sam Tina, če smo že tak.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2007 15:09
Povezava do prispevka
Tino so tja povabili Filipinci, kaj imajo ostali tu zraven?
0
Nazaj na vrh
Nasty girl
Starost: 55Pridružen: 11. apr 2006Prispevkov: 1431Kraj: Bora Bora :)Status:Offline
Objavljeno: 1. jul 2007 15:25
Povezava do prispevka
Ampak res, Tina bi morala znati več angleško, drgač pa lepa nova izkušnja zanjo 
0
Nazaj na vrh
mIShika_ma
Starost: n/aPridružen: 9. mar 2007Prispevkov: 146Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 12:34
Povezava do prispevka
Samo glede na to, da na začetku ni imela pojma o angleščini, ji gre vsa pohvala ker se jo je kar lepo naučila v tem kratkem času
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Big brother
Stran 102 od 103
Pojdi na stran 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.