Samo je pa zanimivo, kako veliko se letosnji barovci kregajo ko zapirajo ob priblizno treh ponoci loka. Takrat so vsi zivcni ko ne vem kaj.
. Sem prepričana, da ljudem zuanj obljublja denar, samo da glasujejo zanj, meni je že na daleč videt kot hinavec in mi že od začetka ne diši kaj preveč kljub tej navidezni prijaznosti. Mah resnično upam, da se Gregorju nasmehne sreča!
Emil je ful vredu fant. Ampak zadnje dni ga televizija ful prikazuje v slabi luči in nonstop ponavljajo enainiste posnetke. že vejo za kaj...
Še posebej pa zdaj, ko nekaj grozi, kako bo vsem javno na TV povedal za Emilove napake. Če ta očrnitev nasprotnika ni taktika za zmago in kalkuliranje, pol pa res ne vem...Sem 100%, da se Emil ne bo poslužil Gregorjeve podle igre,pa bi po mojem imel tudi kaj za čez njega povedat.....
. Sem prepričana, da ljudem zuanj obljublja denar, samo da glasujejo zanj, meni je že na daleč videt kot hinavec in mi že od začetka ne diši kaj preveč kljub tej navidezni prijaznosti. Mah resnično upam, da se Gregorju nasmehne sreča!

Po prvem večeru tekmovanja se je vnel oster besedni obračun med obema finalistoma.
![]() In vse tiho je bilo... (Foto: POP TV) Takoj po sinočnjem večeru, ko sta Emil in Gregor štela denar, se je vnel prepir. Gregor je namreč od obiskovalcev videl nekaj SMS sporočil, v katerih je pisalo, kako se Emil pritožuje nad nepravično igro. Čeprav se je Gregor trudil, da bi čimprej razčistili nastalo zmedo, je Emil zavlačeval in med štetjem denarja pripomnil, da bosta vse nesporazume razčiščevala, ko se vrneta v stanovanje. Gregor je nato nekoliko besno nadaljeval, saj ni panike, ljudje vse vidijo .Nato je Primorec spregovoril še nekaj besed v zvezi s preteklo sredo in dejal, mene je motilo, da si s Klemnom govoril o razveljavitvi igre brez moje prisotnosti, saj sem v tistem trenutku spal . Kljub temu da je Emil želel na vso silo končati pogovor, je Gregor vztrajal in dodal, če bi te jaz hotel potunkati, bi že predčasno spregovoril o SMS sporočilih .Emil je ob koncu ostrega pogovora zaključil, da ima čisto vest. Nato je Laščan obmolknil in se razdraženo zleknil na sedeže avenije v BARu. |
kaj vse ven pride ... meni je tako vseeno kdo zmaga, gregor ali emil (ker sta mi oba cool) ... ampak je pa res, da se vedno začne po favoritu pljuvati, pa naj bo kdorkoli. nasprotnik je pa vedno svetnik? 

.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...