Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

BAR 2

Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. dec 2006 19:12
Povezava do prispevka
Ma kaj pa vem,meni osebno je Tina lepša in bol odraslo deluje,Ines pa mi deluje kot neka najstnica.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 8. dec 2006 20:39
Povezava do prispevka
Ines je zgledala tako zatecena oz zabuhla v obraz, ampak najbrz zaradi frizure...bi mogla imet taksno kot jo ima Tina in bi bila prav simpaticna.
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. dec 2006 22:36
Povezava do prispevka
Meni se je Emil tudi full zasral.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
nella
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2006Prispevkov: 4Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. dec 2006 23:47
Povezava do prispevka
kaj pa je bilo to v današnji oddaji ..tisti Emilov pogovor s prijatelji ?!!

ta teden mi nameni (oz. posodi ) 50% procentov več denarja,kot prejšnji teden !!
ali naj bi to pomenilo,da so mu prejšnji teden kupovali glasove,ko je bil na stolu?!

zelo sumljivo......na koncu se je izkazalo,da je bil Jerry nula proti glavnem igralcu!!
0
Nazaj na vrh
aleksej
Starost: n/aPridružen: 6. feb 2005Prispevkov: 257Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 0:36
Povezava do prispevka
Zna se zgodit, da Emil zarad svojega spreminjanja mnenja o kockanju ostane brez 12 mio. Sicer zgleda vredu fant, samo spreminjanje mnenja o kockanju je blo pa nefer. Ce se nekaj zmenis, naj tako ostane. Vedno je povdarjal, da bi rad zmagal po fer poti, ampak meni se ne bi zdela to fer pot, da bi razveljavili kockanje in bi po naslednji igri on prisel direktno v finale in tam zmagal.
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 2:20
Povezava do prispevka
Ja, tistih 50% je tudi meni zvenelo zelo podobno kupovanju glasov. Emil, Emil, ccc.
0
Nazaj na vrh
Melisa2
Starost: n/aPridružen: 17. mar 2006Prispevkov: 61Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 13:26
Povezava do prispevka
Kaj pa je kej Klemen napisal na svojem najdaljšem blogu?
LP
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 13:38
Povezava do prispevka
Si imela v mislih tole?

Jutro,

Gremo na sestanek z Gabrom. Včerajšnji event žal ni najbolje uspel, ampak vzroke gre iskati ne v zadnjem tednu, dveh, ampak že tam čisto na začetku odprtja bara. Nič nimam proti Gabru barmanu, res svaka mu čast, kar pa se Gabra managerja tiče pa moram reči, da je bil bar slabo zastavljen. A o vsem tem več kasneje.

Lep dan želim

Klemen

-----------

Lep pozdrav vsem,

Jutranji sestanek je za nami, po sestanku sem tudi delal nekje do treh, sledilo je kosilo doma, ura spanca in zdaj sem tu za računalnikom. Prebral sem vaše poste in bom malce razložil nekaj situacij o katerih ste me povprašali.

Od kje ideja, da sem po izpadu na črno sredo tožil POPtv?

Zanima me od kje te govorice, če mi lahko kdo odgovori? Jasno je, da nisem kogarkoli po tistem mojem prvem izpadu tožil. Imamo pogodbe in v njih so pravila, ki se jih je potrebno držati. Verjamem, da so bile vsi dogodki in spremembe v letošnjem baru v skladu s pravili, zato sem tudi brez problema sprejel tisti moj izpad. Jasno mi ni bilo vseeno, a sem se hitro sprijaznil, da je pač bila to igra. O kakršnikoli tožbi seveda ni govora, niti nisem na to nikdar pomislil. Sploh pa POPtv mi je v osnovi sploh dal možnost, da v baru sodelujem in nemoralno bi bilo tistega, ki te je izbral zatem pljuvati in mu soliti pamet s kakršnimikoli tožbami. Vsi smo vedeli v kaj gremo! 

Pisanje na list po končanem kockanju?

Kockali smo ob štirih ponoči, če se ne motim in minute pred tem, da smo morali v spovednico na izjave. Dejansko nas je reporter malo pred koncem kockanja prekinil, češ naj gre eden od nas v spovednico. Hitro smo še nekajkrat vrgli kocko in potem je moral Emil kot prvi v spovednico. Vprašal sem ga če ve komu mora dati + in - glede na vrstni red in mi je prikimal. Isto sem vprašal Gregorja in mi jasno ni mogel direkt odgovoriti, saj smo morali biti tiho, ker odločitev + in - ne sme biti javna vse do sestanka. Zato sem mu na list napisal, če mu je jasno komu + in -, on mi je odpisal naj raje napišem, in potem sem js napisal še enkrat v stilu.

1. Grega (+Klemen/-Emil)
2. Klemen (+Grega/-Emil)
3. Emil (+Grega/-Klemen)

Morali smo vsi vedeti kako in kaj, saj nam je sledila spovednica z obrazložitvami. Resda nas potem reporter ni točno vprašal komu + in - ampak samo o igri sami, amapak dejansko je šlo za to. Morali smo biti 100 procentni da vemo kdo komu kakšen znak, govoriti nismo mogli in sva si z Gregorjem pisala. List kockanja je shranjen in ga bom imel v oddaji v žepu, če ga bo hotel morda kdo videti. 

Druga opcija po kockanju?

Emil je imel naslednjo jutro idejo, da bi si medsebojno porazdelili + in  -  , s tem bi bili enaki in potem bi morala ekipa direkt na sredinem + in  -  sestanku rešiti ta enak rezultat. Z žrebanjem, kuvertami ali čim drugim, to nismo vedeli. Meni se je zdela ideja dobra, ampak jasno ne po tem, ko smo že mi ponoči svoje odkockali. Rekel sem, da rezultat te ideje bi bil isti, spet bi se končalo z žrebom, kuvertami in srečo. Jasno se nisem strinjal s to drugo opcijo, saj bi bila nepoštena do Gregorja, ki je bil v tem nočnem kockanju zmagovalec. Kar smo se zmenili smo se zmenili, zato sploh nisem razmišljal o tej drugi opciji, pa čeprav sem bil sam na stolu in bi lahko v primeru te druge opcije jaz sam imel srečo in se stolu izmuznil.

Zakaj bar ni tako obiskan kot prej?

Se bom najprej lotil teme, ki sem jo zgoraj že načel. Po mojem mnenju smo in še vedno dobro delamo. Zakaj pa ni obiskanosti je več vzrokov:

-Osnovni problem je programski koncept bara:
Bar je odprt 6 dni na teden in vsak dan se pričakuje, da bo veliko ljudi. Na začetku, ko nas je bilo 13 je bilo jasno dosti zanimanja, saj je imal vsak svojo skupino fenov oz obiskovalcev, ki so ga prišli pogledat. Zato je bilo polno vsak dan v tednu, ni pa bilo dnevnega programa, razen ob četrtkih. Tolažili smo se z mislijo da prihajajo ljudje zaradi nas in da je to dovolj.A že takrat smo se po drugi strani med sabo pogovarjali, da moramo fiksirati glasbene zvrsti za ponedeljek, torek in sredo. Jasno je, da ti ne moreš "ožemati" istih ljudi 6 dni v tednu. Drugo bi bilo ponedeljek nameniti rock live koncertom perspektivnih slovenskih skupin, nameniti torke študentskim žurom ali žurom različnim regijskih študentskih klubov, nameniti srede npr. tedenskim house party eventom...itd. Na takšen način bi dobili fiksno publiko za vsak dan v tednu, točno bi se vedelo kakšen program je kdaj pričakovati in ciljali bi na različne ciljne skupine na različne dneve.

- Cene pijač in zelo omejena ponudba:
Treba je priznati, da so cene pijač visoke, resda primerljive cenam v Ljubljani, a naša publika je iz cele Slovenije, veliko je študentov in težko je za pijačo plačati 30 do 40 procentov več kot doma. Drugi problem je da imamo zelo omejeno ponudbo, kar je pač posledica dejstva da ima bar2 sponzorje in jasno ti želijo le ekskluzivo svojih pijač. Velikokorat se zgodi da dobiš naročilo, pa nobene pijače ne moreš postreči ker je ni v meniju, težko se je potem vračati gostom če niso zadovoljni.

- Lokal in scena:
Kdor je bil pri nas je videl, da je lokal v slabem stanju. MIze se majejo, sedežne so zguljene in natrgane, tla v paviljonu v katastrofalnem stanju, da o wcjih ne govorim. V takšnem se verjetno gost ne počuti najbolje. Kar se scene tiče je naslednji problem v tme, da je pri nas v lokalu zelo svetlo, a tako zahtevajo kamere, saj če bi bilo temneje bi bili posnetki veliko slabši. V svetlem prostoru pa vemo je vzdušje malce bolj zadržano in manj intimno.

- Kamere:
Enim je všeč, da so vidni na internetu in tv, večini pa verjetno ni ravno v interesu, da bi žurali v prostoru, kjer je vsaka neumnost, ki jo naredijo posneta.
To je le nekaj izhodiščnih točk in še bi se kaj našlo. Malce več časa sem si sedaj vzel za to, ker sem vas želel opomniti, da v veliki meri ni naša krivda, da lokal v zadnjem času ni zelo poln. Kar se pa našega dela tiče pa lahko rečem, da vedno damo vse od sebe.

Zakaj mi letos v primerjavi z lani malo zaslužimo?

Bar je veliko večji kot je bil lani in pomemben podatek je, da je najemnina je veliko večja kot lani. Posledično zaradi večjega lokala dela več študentov, ki jih je treba plačati. Tudi vsi ostali stroški voda, kanalizacija, redarji, dji-ji so menda večji kot lani. Kar se tiče stroškov našega stanovanja, vode, ogrevanja, hrane&8230; sklepam da so podobni lanskim.

Plus tega leta je torej v osnovi večji lokal, saj prinaša več denarja, a le do točke, ko je vsak dan polno obiskan. Ko začne obisk padati je veliko manj denarja, a najemnina in vsi ostali stroški ostajajo isti oziroma večji kot lani. Če recimo pogledamo zadnje tri tedne je bil tedenski zaslužek

10. teden: 60.000/deljiv na 4 osebe,
9. teden: 350.000 /deljiv na 5 osebe,
8. teden: 240.000 /deljiv na 6 oseb,
7. teden: 100.000/ deljiv na 7 oseb.

Zdaj če bi bila najemnina nižja, kot je bila npr. lani, recimo da za milijon na mesec (250.000 na teden), potem je logično, da bi vsak kar nekaj več zaslužil. Ta zadnji teden bi torej namesto 15.000 na osebo vsak dobil 70.000 na osebo.
Te številke malo za primerjavo in da vidite zakaj je temu tako. Dejansko je pač tako, da so stroški tako visoki, da se v dani situaciji ne da več zaslužiti. Drugače pa menda so v tujini v formatu BAR, za tekovalce menda ponavadi fiksne tedenske finančne stimulacije, ki so še manjše kot pri nas. Sj dejansko, če realno pogledamo ni poanta formata bar dober zaslužek tekmovalcev, ampak tekmovalci sami. Pomembno je, da pokažeš kar znaš in da se predstaviš v različnih situacijah in ne to koliko zaslužiš. Če bi hotel zaslužiti bi se prijavil k nam v bar kot študent, saj lahko v tednu dni s stilulacijami in napitnino vred zaslužiš tudi do 100.000 tolarjev. 

Ufff&8230;bodi dovolj, sem se danes očitno preveč razpisal. Sploh sem se lotil nekaterih tem, ki so zahtevale daljšo obrazložitev. No in kot vidim mi je uspelo sestaviti najdaljši blog do sedaj.

Lep petkov večer želim,

Uživajte in radi se mejte!

Klemen
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 14:08
Povezava do prispevka
Spet sprašujem za en komad
Bara nisem gledala, me pa zanima v četrtek po + in - sestanku je bil en komad pa me zanima, če se katera spomni, oziroma pozna?
Hvala
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 14:41
Povezava do prispevka
Prejšnjo soboto sem bila v Bachusu z mojo družbo. Zgoraj je bila gneča, v Bar sploh nismo želeli iti. 
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 14:46
Povezava do prispevka
Anina je napisal/a

Bara nisem gledala, me pa zanima v četrtek po + in - sestanku je bil en komad pa me zanima, če se katera spomni, oziroma pozna?
Evanescene Question Wake me up inside
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 16:36
Povezava do prispevka
SE čisto strinjam s Klemnom, sploh pa glede ureditve bara (WC-JI - no comment ) in ponudbe pijač. Nimajo niti Smila, niti Bandidosov, niti borovničk,...groza  Potem pa moraš piti (če seveda želiš biti v Baru) nekaj od te njihove ponudbe pijač. Barovci seveda pri tem niso nič krivi, kriv je ta neumen Bager , ki očitno ni zrihtal tapravih sponzorjev 
0
Nazaj na vrh
Melisa2
Starost: n/aPridružen: 17. mar 2006Prispevkov: 61Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 16:39
Povezava do prispevka
Jaz danes navijam za Klemena, ker se mi je Emil ful zameril s svojim teženjem o kockanju.
Se prav vidi kok se grebe za tisti denar!Danes sem prebrala v Bulvarju kjer piše, da je Emil izjavil, da bi za zmago naredil vse v okviru moralnih načel, da on najbolj potrebuje ta denar(halo, kdo ga pa ne?) in da nima nobenega, ki bi mu kaj zapustil!
Meni se je najprej zdel vredu fant, sedaj mu pa ne privoščim zmage!
Lp
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 20:13
Povezava do prispevka
Jah pa saj 12 milijonov ni kar tako.Meni se to zdi tudi edini pameten razlog,zakaj bi nekdo sploh šel sodelovat v Bar.Medijska pozornost,zabava,nova poznanstva...to je shit, za to ne rabiš kamer 24 h na dan.Za 12 mio se je pa vredno malo potrudit.Saj pa po teh nekaj tednih ne morejo biti nevem kakšni prijatelji. In ne nazadnje...saj je vse le igra.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 9. dec 2006 21:09
Povezava do prispevka
emil ima še vedno največjo priljubljenost - do vrha Smile jaz še vedno navijam zanj, saj sem rekla ... vsak ima kdaj slab dan ali slab trenutek. tale klemen mi gre pa že počasi na
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
BAR 2
Stran 114 od 122
Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.