- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Pod intimna nega sem sprasevala o tej zadevi,pa pravijo,da ima kao alkohol in da mogoce ni najboljse.. Jaz sem se zato premislila in ne bom vzela,ker imam vse zelo obcutljivo tam spodaj...
sicer pa ja, seveda ne naročam samo zame,tako da se bo sigurno nabralo za nagradno igro.
ta denarnica je meni fulll lepa,in stane 600 sit!
Ne vem, če je že bilo kje napisano, a je katera probala tekoče milo za intimno nego Simply delicate?
Pod intimna nega sem sprasevala o tej zadevi,pa pravijo,da ima kao alkohol in da mogoce ni najboljse.. Jaz sem se zato premislila in ne bom vzela,ker imam vse zelo obcutljivo tam spodaj...
Jaz imam to milo pa mi je všeč.
JZ SEM ga na srečanju sprobala in mi je ful mega...ful lepo se nanaša in je tak še kr prekriven. Imam sestavine samo tekočega pudra Personal match:
aqua, sodium laureth sulfate, propylen glycol, sodium laurylsulfate, glycol stearate,...
Aja se opravičujem če kaj ni prau napisano, sem ful hitela takrat
JZ SEM ga na sreèanju sprobala in mi je ful
mega...ful lepo se nanaša in je tak še kr prekriven. Imam sestavine
samo tekoèega pudra Personal match:
aqua, sodium laureth sulfate, propylen glycol, sodium laurylsulfate, glycol stearate,...
Aja se opravièujem èe kaj ni prau napisano, sem ful hitela takrat
Je, da ne omenjam, da je to čistilo!!! Kaj dela čistilno sredstvo v pudru? Enako s. laureth s.!
Po mojem se je Candy zmotila, ker so tole zelo očitno videti sestavine kakšnega čistila; šampona, gela za tuširanje...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...