ki je še daleè, pa sem malo firbèna. Èe veš. Hvala.
žal ne, ker bom zvedla šele v soboto, ko bom prejela robo.

Je katera že imela kremo za oči (no, za okrog oči) Anew Ultimate Eye? Nekako jo imam na sumu, da je zelo precenjena (4900 redna cena), kljub temu, da je bila že pohvaljena. Potrdite prosim sume.
Res je precenjena. meni je HF eye boljša.
No, potem bova pa izvedele istočasno. Hvala vseeno.
Ojla!
naslednji datumi za naročila pri št.12 so 19, 26 in 9.11. Kdaj bi npr.jst dobila paket,če naročim 26.10(čez 14 dni? ali šele po 9.11)
hvala za pomoč
med drugim sem naročila denarnico;jo že katera ima? men se je zdela poceni,zato sem jo vzela
čau
Oj!
Mene pa nekaj zanima, v paketu ni bilo dveh stvari, ki sem jih narocila in prav tako nista bili zaracunani. Pise, da proizvodov ni bilo na zalogi. Kaj to pomeni?
Da jih dobim, ko bodo na zalogi spet ali jih moram ponovno narociti? Da jih ne bom potem dvakrat dobila?
Hvala in LP
Ojla!
naslednji datumi za naročila pri št.12 so 19, 26 in 9.11. Kdaj bi npr.jst dobila paket,če naročim 26.10(čez 14 dni? ali šele po 9.11)
hvala za pomoč
med drugim sem naročila denarnico;jo že katera ima? men se je zdela poceni,zato sem jo vzela
Če naročiš 26. dobiš paket 30.
čau
Oj!
Mene pa nekaj zanima, v paketu ni bilo dveh stvari, ki sem jih narocila in prav tako nista bili zaracunani. Pise, da proizvodov ni bilo na zalogi. Kaj to pomeni?
Da jih dobim, ko bodo na zalogi spet ali jih moram ponovno narociti? Da jih ne bom potem dvakrat dobila?
Dobiš jih, ko zopet sprožiš naročilo in če so na zalogi. Ne naročaj še enkrat, ker boš dobila dvojno potem.
Hvala in LP
hvala za odgovor.....
a za roke so dobre njihove kreme?katera?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...