- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
He he, Petra, kar tolaži se...itak boš pomoje kmal kakšno drugo masko umerkala...se bo treba kar sprijaznit z odvisnostjo...jaz sem se že
.
Pa še to...nisem vedla da je beli čaj tudi antioksidant, a ni samo zeleni?
Ja se pocasi privajam
ANTIOKSIDANTI zavirajo delovanje prostih radikalov, ki napadajo in uničujejo zdrave kožne celice in tako preprečujejo prezgodnje staranje. Zato je neumnost, da jih večinoma vsebujejo le kreme za zrelo kožo, saj bi jih morali vsebovati popolnoma vsi izdelki; tako za otroke, kot tudi za odrasle vseh starosti. Kajti lažje (in cenejše!) je preprečiti (beri: uporabljati izdelke z antioksidanti), kot zdraviti (hoditi okoli kirurgov na laserske obdelave, kemične pilinge?). Zelo dobri antioksidanti so naslednji in dobro je, da vaša krema, gel ali tonik vsebuje vsaj kakšnega od naštetih: vitamin A (retinol, retinyl palmitate), vitamin E (tocopherol, tocopheryl acetate, alpha-tocopherol, tocotrienol), vitamin C (ascorbic acid, ascorbyl palmitate, magnesium ascorbyl phosphate), aminokisline, encimi (superoxide dismutase, ecatalase), koencimi (lipoic acid, Q10), (bio)flavonoidi, beta karoten, selen (selenium), cink (zinc), ekstrakt/olje grozdnih pečk (grape seed extract/oil ali vitis vinifera), zeleni in beli čaj (green, white tea, ali camelia sinesis, camelia oleifera), kinetin itd.
Ja, Imamo, Alja!Sedi, cvek !!!
Jerca..
koliko časa že to govorijo ? to je že parkrat pisal v katalogu, ko sva si z mami potem naredili skladišče krogli
In čemu služijo te kroglice?
Tanja,jaz imam pa eno prošnjo,zmanjkuje mi kreme in bi eno do avona probala,za mojo kožo,bolj suha je,sploh pozimi,ne bi tok mastne kot je alverde jojoba,tist mi je preveč,bi kakšno od avona probala.Katero priporočaš/priporočate?
Hvala punce
Hvala vama,ampak res rabim tako,ki je malo mastna,ne zdej ful,da se svetim,kot pirh,ampak tko da je mastna mal in da je za pozimi,na začetku te teme je omenjenea Hidrofirming al neki takega,kaj pa to?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...